Dziś pierwszy raz obejrzałam film pt 'Hooligans'.
Bardzo mi się spodobał.
Widzieliście?
Jak wrażenia?
Jesteście w stanie polecić mi film o podobnej tematyce?
Jeśli tak proszę o tytuły.
Do tych, którzy oglądnęli :
Jakie było przesłanie filmu?
Idea, którą kierowali się Ci ludzie, - przemawia do Was?
'Walcz o swoje'.
lista tematów
Hooligans.
Konto usunięte: No zaproponuj jakies:) ja wybiore, ktore moge obejrzec:D
Albo po prostu kilka filmow podaj, a ja zobacze co to i na pewno obejrze:):D
Chodzi mi o to, żebym ja tez tego filmu nie widziala

Konto usunięte: Bez roznicy.Obyczajowy,Sensacyjny,Dramat,Thriller,Horror, co chcesz:P
Teraz proponuj tytuly:D
Ok..

Ok..Piątek 18 lipiec :
tvp 2:
Piękna Angelika

na tvp 1:
Rocky 2 ( ale to juz na pewno oglądales

Polsat :
komedia sensacyjna ,,OperacjaCorned Beef"
tvn:
film sensacyjny : Czysta gra
tv4:
Historia Jacqueline Bouvier Keenedy -biograficzny
tvn7:
Cena Sukcesu-obyczajowy i potem Reporet-thiller
Ok, narazie straczy, co Ty na to?

to odpada...nie przepadam juz za filmami z tego okresu:)
widzialem:P
Nie widzialem. sprawdze zaraz.
Albo ja wykluczylem kilka to ty wybierz ktorys z tych filmow:P
Ja też nie, szczegolnie, ze tytul brzmi jak harleqiun jakis

mam wybrac? ...
hmm, komedia odpada, bo nie bedzie o czym gadac za bardzo
ta Czysta Gra nie wydaje mi sie zbyt ambitna :Byli agenci KGB planuja zemste na pieknej mecenas ( opis filmu z gazety)
Biograficzny to sama nie wiem ;)
Thiller jest z roku `92, ale akcja toczy sie w latach 40. wiec nie, a Cena sukcesu to historia jakiejs bulimiczko-anorektyczki.
z Jean Reno film...moze byc dobry, ale w sumie racja. za bardzo gadac o czym nie bedzie.
Konto usunięte: ta Czysta Gra nie wydaje mi sie zbyt ambitna :Byli agenci KGB planuja zemste na pieknej mecenas ( opis filmu z gazety
Film z tego co czytam ciekawy jest,ale fakt...ambitnego dziela nie ma sie co spodziewac.
Tez nie wiem.
Lubie Joe Pesci, ale czuje, ze to gniot.
Nom, ktora poszla na diete bo zmuszona przez trenera zostala. Takze nie wiem:PJestem dzentelmenem i pozwole Tobie wybrac:P
Konto usunięte: Nom, ktora poszla na diete bo zmuszona przez trenera zostala. Takze nie wiem:PJestem dzentelmenem i pozwole Tobie wybrac:P
Ja jestem tylko uleglą kobietą, więc mamy problem

Nie ma nic ciekawego. Bulimiczka to pewnie bedzie dosyc przewidywalna, ewentualnie biografia, ale jest maly problem..
w Piatek mam impreze, wiec mnie nie bedzie w domu, najwyzej sobie nagram i obejrze pozniej, albo wybierzemy cos z jakiegoś innego dnia, bezsensowanie sie tego piątku trzymamy :D
Konto usunięte: Nie ma nic ciekawego. Bulimiczka to pewnie bedzie dosyc przewidywalna, ewentualnie biografia, ale jest maly problem..
w Piatek mam impreze, wiec mnie nie bedzie w domu, najwyzej sobie nagram i obejrze pozniej, albo wybierzemy cos z jakiegoś innego dnia, bezsensowanie sie tego piątku trzymamy :D
No to na jutro mozna cos wybrac juz, albo na sobote. jak chcesz:)
To jak cos to czekam na propozycje na PW, albo tutaj sie zgadamy jeszcze:)
Konto usunięte: No to na jutro mozna cos wybrac juz, albo na sobote. jak chcesz:)
To jak cos to czekam na propozycje na PW, albo tutaj sie zgadamy jeszcze:)
O ile nie oberwiemy po banie, to mozemy tutaj

( Asia jestem, bo się nie przedstawilam, a z mojego nicku imię nie wynika jakby nie patrzeć

Idę spać, dobranoc, zgadamy sie jeszcze