Hmmm czekam na solidną porcję krytyki
Krople łez spłynęły po policzkach, wzmocniły smutek, to ich zawsze jedyny skutek
Ostry ból rozdziera me wnętrze, nie mogę wytrzymać, już prawie klęczę
Cały mój umysł i całe me serce proszą CIEBIE, lecz TY nie chcesz dać mi siebie
Hałas mego serca uciszy tylko czas, nie chcę tego bo wtedy na pewno nie będzie nas
Anioła pewnego dnia w TOBIE ujrzałem, całym sercem i umysłem POKOCHAŁEM
Moje myśli w kółko wzywają TWE imię, czy czas cichy morderca kiedyś je zabije
Czekać będę choć serce złamane, boję się BOGA zapytać czy coś za taki ból kiedyś dostanę
Idę dalej lecz końca nie widzę, zaślepiony przez MIŁOŚĆ której się nie wstydzę
Echo niesie się po moim sercu, ze słowami na ustach ukrytymi w tym wierszu
lista tematów
Wierszyk :) strona 1 z 4
Qbkens: Krople łez spłynęły po policzkach, wzmocniły smutek, to ich zawsze jedyny skutek
Hałas mego serca uciszy tylko czas, nie chcę tego bo wtedy na pewno nie będzie nas
Czekać będę choć serce złamane, boję się BOGA zapytać czy coś za taki ból kiedyś dostanę

Ten wierszyk powstał 2 lata temu w pewnych okolicznościach :) i wtedy zbytnio nie zastanawiałem się nad tym czy wersy są za długie :)
Konto usunięte: bardzo dobry tylko te wersy rozdziel, żeby się płynniej czytało poza tym świetne dzieło
Nie mogę podzielić bo wtedy coś by się zmieniło i pewnego rodzaju sens by zniknął :)
Ojj chyba nie chcesz wiedziec co ja o tym mysle..

Ale i tak powiem

To jest niskiej jakości rymowanka o oklepanym temacie, napisana w oklepany sposób. Rymy ( pomijając ze w 90% brzmią dziecinnie w wierszach i malo ambitnie ) są na siłę.
Przyjmij konstruktywną krytykę, pisz jeżeli sprawia Ci to przyjemność, ale ja Twojego tomika wierszy bym nie kupila, chyba nawet mniejszym złem byłoby kupno harlequina.
Konto usunięte: Ojj chyba nie chcesz wiedziec co ja o tym mysle..
Ale i tak powiem
To jest niskiej jakości rymowanka o oklepanym temacie, napisana w oklepany sposób. Rymy ( pomijając ze w 90% brzmią dziecinnie w wierszach i malo ambitnie ) są na siłę.
Przyjmij konstruktywną krytykę, pisz jeżeli sprawia Ci to przyjemność, ale ja Twojego tomika wierszy bym nie kupila, chyba nawet mniejszym złem byłoby kupno harlequina.
szczerość aż do bólu - moja dewiza :)
Qbkens: Krople łez spłynęły po policzkach, wzmocniły smutek, to ich zawsze jedyny skutek
Inaczej bym go rozpisała.