Cześć .
Macie tak, że raz obejrzycie jakiś film i bardzo przypadnie Wam do gustu, że możecie go oglądać codziennie?
Jakie to są filmy?
Albo, że..
Spodoba Wam się gra aktorki/aktora np. Diane Keaton i musicie obejrzeć wszystkie jej filmy tzn. filmy w których ona wystąpiła?
Co to za aktor/aktorka?
Harry Potter.
Film powszechnie znany, i na pewno każdy z Was widział chociaż kawałek filmu itp.
Podobają Wam się filmy, w którym przedstawione są losy tego młodego czarodzieja?
Która częśc przypadła Wam najbardziej do gustu?
HP i Kamień Filozoficzny: zalety/wady?
Hp i Komnata Tajemnic: zalety/wady?
HP i Więzień Azkabanu: zalety/wady?
HP i Czara Ognia: zalety/wady?
HP i Zakon Feniksa: zalety:wady?
Kto wybiera sę w tym roku na HP i Księcia Pół Krwi?
Ja może wypowiem się również, moim zdaniem najlepiej odegrano to na podstawie książki w kamieniu filozoficznym i więźniu azkabanu, w reszcie już za dużo pozmieniane albo wogóle nie odegrane niektóre kawałki z książki.
A jak to jest z książkami z tej serii?
Czytacie? Która najlepsza?
Mój typ, Więzień Azkabanu, Zakon Feniksa i Insygnia Śmierci.
Pozdrawiam :)
lista tematów
Coś z serii harry potter.. strona 3 z 4
Konto usunięte: Macie tak, że raz obejrzycie jakiś film i bardzo przypadnie Wam do gustu, że możecie go oglądać codziennie?
Jakie to są filmy?
Moze nie codziennie, ale czesto do nich wracam np. W rytmie hh lub Step up (2)
Konto usunięte: Spodoba Wam się gra aktorki/aktora np. Diane Keaton i musicie obejrzeć wszystkie jej filmy tzn. filmy w których ona wystąpiła?
Co to za aktor/aktorka?
tak. Jest nia Hillary Duff
to tez ale bardziej chyba dlatego ze ogolnie cala ta scena byla taka smutna :( i sama bylam po rozstaniu i sie tak niestety rozczulilam ;]
nie podoba mi sie scena pocalunku harrego i cho :( dretwa taka... myslalam ze lepiej to zrobia.. ah.
Konto usunięte: to tez ale bardziej chyba dlatego ze ogolnie cala ta scena byla taka smutna :( i sama bylam po rozstaniu i sie tak niestety rozczulilam ;]
nie podoba mi sie scena pocalunku harrego i cho :( dretwa taka... myslalam ze lepiej to zrobia.. ah.
bezsensowne, i ta oklumencja u snape oraz te wspomnienie też inne mi się wydawało.
brak Voldemorta

choć nie wiem, czy to wada, czy zaleta. ;)
Czara Ognia.
Książki czytałam nałogowo.
Potrafiłam Zakon Feniksa przeczytać w 2 dni

najlepsze to Czara Ognia, Książe Półkrwi, Insygnia Śmierci.
ja również

Konto usunięte: Macie tak, że raz obejrzycie jakiś film i bardzo przypadnie Wam do gustu, że możecie go oglądać codziennie?
tak. :D
Konto usunięte: Spodoba Wam się gra aktorki/aktora np. Diane Keaton i musicie obejrzeć wszystkie jej filmy tzn. filmy w których ona wystąpiła?
nie.
Co do Pottera.
Przeczytałam wszystkie książki, obejrzałam wszystkie dostępne filmy, bardzo lubię.
Ulubiona część?
Więzień Azkabanu.
Jakie to są filmy?
tak mam:
"Wyznania gejszy"

"Diabeł ubiera się u Prady"
obydwie części Step Up i Pamiętnika Księżniczki.
tak.
.
.jedyne co możesz zrobić teraz to jarać się moją zajebistością.
.
.jedyne co możesz zrobić teraz to jarać się moją zajebistością.
.
jeszcze nie
Co to za aktor/aktorka?
J. Deep :)
and The Order of Phoenix
Konto usunięte: w reszcie już za dużo pozmieniane albo wogóle nie odegrane niektóre kawałki z książki.
no niestety, inaczej by trwał kilka razy dłużej
Właśnie kończę ostatnią, i jak na razie to właśnie ona najbardziej mi się podoba
Konto usunięte: ha! ja tez to wiem;d wiecej kasy zarobia ale coz, nie powiem ze mnie takze to cieszy ;) w koncu zawsze to cos "nowego" :D
powinni zrobić że dzień za dniem a nie przerwa kilko misięczna.
ew. coś takiego, że pierwszy raz ok. a potem dla przypomnienia dzień przed ekranizacją z tym starym biletem.