Cześć .
Macie tak, że raz obejrzycie jakiś film i bardzo przypadnie Wam do gustu, że możecie go oglądać codziennie?
Jakie to są filmy?
Albo, że..
Spodoba Wam się gra aktorki/aktora np. Diane Keaton i musicie obejrzeć wszystkie jej filmy tzn. filmy w których ona wystąpiła?
Co to za aktor/aktorka?
Harry Potter.
Film powszechnie znany, i na pewno każdy z Was widział chociaż kawałek filmu itp.
Podobają Wam się filmy, w którym przedstawione są losy tego młodego czarodzieja?
Która częśc przypadła Wam najbardziej do gustu?
HP i Kamień Filozoficzny: zalety/wady?
Hp i Komnata Tajemnic: zalety/wady?
HP i Więzień Azkabanu: zalety/wady?
HP i Czara Ognia: zalety/wady?
HP i Zakon Feniksa: zalety:wady?
Kto wybiera sę w tym roku na HP i Księcia Pół Krwi?
Ja może wypowiem się również, moim zdaniem najlepiej odegrano to na podstawie książki w kamieniu filozoficznym i więźniu azkabanu, w reszcie już za dużo pozmieniane albo wogóle nie odegrane niektóre kawałki z książki.
A jak to jest z książkami z tej serii?
Czytacie? Która najlepsza?
Mój typ, Więzień Azkabanu, Zakon Feniksa i Insygnia Śmierci.
Pozdrawiam :)
lista tematów
Coś z serii harry potter.. strona 4 z 4
Konto usunięte: Macie tak, że raz obejrzycie jakiś film i bardzo przypadnie Wam do gustu, że możecie go oglądać codziennie?
Jakie to są filmy?
Zielona Mila :)
Konto usunięte: Spodoba Wam się gra aktorki/aktora np. Diane Keaton i musicie obejrzeć wszystkie jej filmy tzn. filmy w których ona wystąpiła?
Co to za aktor/aktorka?
nie posiadam ;p
Konto usunięte: Która częśc przypadła Wam najbardziej do gustu?
HP i Kamień Filozoficzny: zalety/wady?
Hp i Komnata Tajemnic: zalety/wady?
HP i Więzień Azkabanu: zalety/wady?
HP i Czara Ognia: zalety/wady?
HP i Zakon Feniksa: zalety:wady?
Filmy są okropne :(
Książki za to są mniej okropne xD
ale przyjemnie się czyta :)
Zapewne ja, Grzybek i młodsza siostra Grzybka

Konto usunięte: Macie tak, że raz obejrzycie jakiś film i bardzo przypadnie Wam do gustu, że możecie go oglądać codziennie?
Jakie to są filmy?
Tylko raz tak miałam, Dirty Dancing 2, oglądałam przed każdym wyjsciej do szkoły, zawsze gdy miałam czas, uzależniłam sie.

Konto usunięte: Spodoba Wam się gra aktorki/aktora np. Diane Keaton i musicie obejrzeć wszystkie jej filmy tzn. filmy w których ona wystąpiła?
Co to za aktor/aktorka?