mój wiersz może być też że piosenka ;] wypowiedzcie sie na jego temat:
czemu krzywisz sie jakbyś miała w buzi żelki owocowe z witaminą ce czemu mówisz że na nic te chwile miłe spędzone jak w bajce czemu kłamiesz kiedy widze że rozszerzają się twoje źrenice brniesz w kłamstw otchłań by znaleźć się między nożem a widelcem przecież wiesz jak bardzo przy Tobie być chce słyszysz jak bardzo przy Tobie napi..a mi serce dlaczego tkwisz między ziemią a niebem w rozterce kiedy powiesz wkoncu że odejść chcesz myślisz że jestem na sznurki pajacem mylisz się jestem tylko bez formy kształtem nie zrobisz nic mi bo nie mam już emocji jestem zimny jak lodu kostki prosto z zamrażarki
lista tematów
sieema mój wiersz
wyglada mi to na opowiadanie a nie na wiersz :) wiesz jak wyglada wiersz w ogole? lol to podporzadkuj zeby wygladal jak wiersz normalny. Bo nie da sie w tym zalapac
Konto usunięte: czemu krzywisz sie jakbyś miała w buzi żelki owocowe z witaminą ce czemu mówisz że na nic te chwile miłe spędzone jak w bajce czemu kłamiesz kiedy widze że rozszerzają się twoje źrenice brniesz w kłamstw otchłań by znaleźć się między nożem a widelcem przecież wiesz jak bardzo przy Tobie być chce słyszysz jak bardzo przy Tobie napi..a mi serce dlaczego tkwisz między ziemią a niebem w rozterce kiedy powiesz wkoncu że odejść chcesz myślisz że jestem na sznurki pajacem mylisz się jestem tylko bez formy kształtem nie zrobisz nic mi bo nie mam już emocji jestem zimny jak lodu kostki prosto z zamrażarki
to ma byc wiersz albo piosenka?

Konto usunięte: czemu krzywisz sie jakbyś miała w buzi żelki owocowe z witaminą ce
czemu mówisz że na nic te chwile miłe spędzone jak w bajce
czemu kłamiesz kiedy widze że rozszerzają się twoje źrenice
brniesz w kłamstw otchłań by znaleźć się między nożem a widelcem
przecież wiesz jak bardzo przy Tobie być chce
słyszysz jak bardzo przy Tobie napi..a mi serce
dlaczego tkwisz między ziemią a niebem w rozterce
kiedy powiesz wkoncu że odejść chcesz
myślisz że jestem na sznurki pajacem
mylisz si
ę jestem tylko bez formy kształtem
nie zrobisz nic mi bo nie mam już emocji
jestem zimny jak lodu kostki