Nie widziałam tu takiego tematu
a więc.
Ja jako duże dziecko nałogowo oglądam kreskówki od Domu dla zmyślonych przyjaciół pani Foster przez Robot Boya na Atomówkach kończąc
Lubicie oglądąc kreskówki?
Budzi się w was czasami dziecko i lubicie wrócić do oglądania bajek dla dzieci?
pozdrawiam
fabuleux ;*
lista tematów
Kreskówki. strona 3 z 3
Oh you're so naive yet so... 

Lubię kreskówki. Szczególnie te starsze. Coś w stylu Flinstonów. To oczywiście moja ulubiona kreskówka. Szczególnie podoba mi się świetnie narysowana postać Freda, który przypomina mi mojego kumpla Tomasza. Z innych kreskówek to lubię Misia Yogi, skubany niby kradł, ale robił to w tak wyrafinowany sposób, że nikomu to nie przeszkadzało.
Nie rozumiem natomiast fabuły Bolka i Lolka, ale może to nie moje pokolenie. No bo czym tu się podniecać. Dwóch chłopczyków, prawdopodobnie braci (choć w ogóle nie podobni) robi jakieś głupoty... nie dla mnie to zbyt nudne.
Co do japońskich kreskówek, to byłem tylko na tyle cierpliwy, by zobaczyć parę odcinków kultowych pokemonów. Moim ulubionym poke był oczywiście Snorlax, który wiecznie spał... Nie lubiłem za to Pikaczu, bo wszędzie go tak dużo było.
A i jeszcze bym zapomniał - Smerfy i niezapomniana kreacja Ważniaka, normalnie obok piłkarza Marka Citki, największy idol mojego dzieciństwa.
Buki się nie bałem, Gargamela tym bardziej.
Nie rozumiem natomiast fabuły Bolka i Lolka, ale może to nie moje pokolenie. No bo czym tu się podniecać. Dwóch chłopczyków, prawdopodobnie braci (choć w ogóle nie podobni) robi jakieś głupoty... nie dla mnie to zbyt nudne.
Co do japońskich kreskówek, to byłem tylko na tyle cierpliwy, by zobaczyć parę odcinków kultowych pokemonów. Moim ulubionym poke był oczywiście Snorlax, który wiecznie spał... Nie lubiłem za to Pikaczu, bo wszędzie go tak dużo było.
A i jeszcze bym zapomniał - Smerfy i niezapomniana kreacja Ważniaka, normalnie obok piłkarza Marka Citki, największy idol mojego dzieciństwa.
Buki się nie bałem, Gargamela tym bardziej.