Jaki znacie najlepsze Horrory ??Który jest Najlepszy i Straszny ? Podpowiedzcie mi coś !!?
lista tematów
Horrory !! strona 3 z 3
gorszy

aaPaulinka: niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi w końcówce filmu... one umarły czy co? :> dlaczego nie mogą się zobaczyć z mężem/ojcem? bo niby są w jednym pokoju a się nie widzą ;]
one zginęły jadąc do tego podpalonego miasta.

tak to zrozumiałam.
;d
a no fakt, przestraszył mnie w 1 momencie :)
mnie jakoś nie przestraszyło, no ale ja jestem psychczna- może dlatego
aaPaulinka: OrdinaryGirl69:Silent Hill
niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi w końcówce filmu... one umarły czy co? :> dlaczego nie mogą się zobaczyć z mężem/ojcem? bo niby są w jednym pokoju a się nie widzą ;]
Na koniec Rose z dzieckiem wraca do domu, gdzie jest jej mąż. Ale wszędzie jest mgła, a tam gdzie mąż jest słonecznie. Są w tym samym domu ale nie mogą się zobaczyć. One pozostały po prostu w innym "stanie", jakim jest tytułowy Silent Hill- inna rzeczywistość, stworzona przez demona, który opanował Alessę, egzystująca obok naszej.
aaPaulinka: ikarowaa:one zginęły jadąc do tego podpalonego miasta.
tak to zrozumiałam.
;d
no właśnie też tak rozkminiałam ale tam nie ma ich ciał w samochodzie ;) czyli w końcu chyba nie umarły :P
one nie umarły, bo tak jak piszesz nigdize nie było ich ciał. Wytłuamcznie jest wyżej.
niee, ja się na tym nudziłam, chociaż przyznaje, że momenty nietóre były w miare