AkselMusicProducer
AkselMusicProducer
  26 июля 2008 (pierwszy post)

Witam
Wczoraj byłem na tym filmie. To jeden z moich ulubionych seriali jednak film mnie bardzo zawiódł. Zupełnie inny klimat. Brak wątku związanego z ufo czy jakimiś paragównami. Nie wiem czy jasnowidza który jest pedofilem i zgwałcił 30 chłopców można zaklasyfikować do tego powyżej. Motywem filmu są mordy w celu transplantacji organów bo ruski sobie eksperymenty robią:-| Pierwsze 40 min przegadane potem akcja rozwija sie na poziomie niskonakładowego serialu. Całość trwa 105minut i chce się spać. Jakie Wy macie wrażenia, jeśli oglądaliście. Może ktoś z Was wybiera się wkrótce??

oXxMaRiEtTaxXo
oXxMaRiEtTaxXo
  26 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a serial mi się podobał.

mi też, lubię takie tego typu ;)
xXxKroplaRosyxXx
xXxKroplaRosyxXx
  26 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: mi też, lubię takie tego typu ;)

no.
:mrgreen:
Eskapista
Eskapista
  26 июля 2008

nie oglądałam i nie mam zamairu bo to badziewie od początku do końca ^^ moje zacne zdanie

sweeteen
sweeteen
  27 июля 2008

wybieram się dziś z chłopakiem :ninja:
czuję że poodsypiam sobie :mrgreen:

DarthZod
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 24
DarthZod
  30 июля 2008

pierwsze 3 serie archiwum x byly bardzo dobre.pozniej sie tasiemcowato zrobilo niemniej jednak serial jest kultowy i wcale mnie to nie dziwi,pierwsza kinowka FIGHT THE FUTURE byla...hmm...odstepowala serialowi na mile.wielkie plusy dla producentow ze potrafili sie ponabijac w tym filmie ze swoich innych produkcji.ciekawe czy ktos to zauwazyl? btw.uwazam ze duzo mroczniejszy byl drugi serial chrisa cartera MILLENNIUM. o wiele mroczniejszy klimat.

ImaGinatiOnx3
ImaGinatiOnx3
  30 июля 2008

po takiej recenzji chyba sobie odpuszcze

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.