Witam wszystkich
Który lepiej film obejrzeć ;>?
Dom woskowych ciał
Grupa młodych ludzi, której psuje się w lesie samochód, dostaje się do miasteczka Ambrose, którego nie ma na żadnych mapach. Ambrose wygląda na opuszczone, a jego główną atrakcją jest Dom Woskowych Figur, te zaś wyglądają bardzo realistycznie. W krótkim czasie przyjaciele odkrywają sekret autentyczności woskowych ciał. Psychopatyczny morderca zaplanowałam sobie kolejne figury do kompletu, a są nimi właśnie zbłąkani młodzi. Teraz jedynym celem paczki jest wydostanie się z miasta zanim zostaną dołączeni do niezwykłej kolekcji, a czas płynie nieubłaganie...
Czy REC'a?
#
Reporterka Angela wraz z kamerzystą realizują dokument o nocnej pracy strażaków. Gdy pojawia się pierwsze wezwanie, dziennikarze również uczestniczą w akcji, by zarejestrować ciekawy materiał. Na miejscu okazuje się, że wezwanie dotyczyło hałasów w mieszkaniu starszej pani. Po przybyciu strażaków i policjantów, będąca w dziwnym stanie staruszka gryzie jednego z funkcjonariuszy. W międzyczasie okazuje się także, że budynek został odizolowany, bo służby bezpieczeństwa uważają, że w kamienicy panuje jakaś rozpowszechniająca się choroba.
Proszę o odpowiedzi osoby, które widziały filmy. Proszę o nie pisianie odpowiedzi typu "nie wiem", "nie widziałem/am" itp
Pozdrawiam
lista tematów
To czy to :D strona 1 z 3
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Wiem jedynie, że ,,Dom woskowych ciał" jest beznadziejny, drugiego nie oglądalam, ale sądze, że będzie lepszy, a przynjamniej będzie "mniejszym złem", bo ,,Dom woskowych ciał" naprawde niegodny oglądania w żadnym wypadku.