Witam wszystkich
Który lepiej film obejrzeć ;>?
Dom woskowych ciał
Grupa młodych ludzi, której psuje się w lesie samochód, dostaje się do miasteczka Ambrose, którego nie ma na żadnych mapach. Ambrose wygląda na opuszczone, a jego główną atrakcją jest Dom Woskowych Figur, te zaś wyglądają bardzo realistycznie. W krótkim czasie przyjaciele odkrywają sekret autentyczności woskowych ciał. Psychopatyczny morderca zaplanowałam sobie kolejne figury do kompletu, a są nimi właśnie zbłąkani młodzi. Teraz jedynym celem paczki jest wydostanie się z miasta zanim zostaną dołączeni do niezwykłej kolekcji, a czas płynie nieubłaganie...
Czy REC'a?
#
Reporterka Angela wraz z kamerzystą realizują dokument o nocnej pracy strażaków. Gdy pojawia się pierwsze wezwanie, dziennikarze również uczestniczą w akcji, by zarejestrować ciekawy materiał. Na miejscu okazuje się, że wezwanie dotyczyło hałasów w mieszkaniu starszej pani. Po przybyciu strażaków i policjantów, będąca w dziwnym stanie staruszka gryzie jednego z funkcjonariuszy. W międzyczasie okazuje się także, że budynek został odizolowany, bo służby bezpieczeństwa uważają, że w kamienicy panuje jakaś rozpowszechniająca się choroba.
Proszę o odpowiedzi osoby, które widziały filmy. Proszę o nie pisianie odpowiedzi typu "nie wiem", "nie widziałem/am" itp
Pozdrawiam
lista tematów
To czy to :D strona 2 z 3
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
piracisz?! (ja też xD)
Konto usunięte: ` nie ma dziewczyny z którą mam to obejrzeć. [wcale nie odliczam dni do jej przyjazdu. ]
To z chłopakiem lepiej obejrzeć :P Masz do kogo się przytulić jak się boisz

nie wcale

to dlaczego ogladasz horrory? :rotfl (ja też)
no na darmo nie 'kupowalem' xD
no skąd. :D
kumpla wynajmuję.

hmm. z Wami oglądać horror to masakra.

1. albo zaśniecie w trakcie filmu. :D
2. albo co chwile bd chodzić do kibla i pytać się co było w tym momencie w filmie. :d
3. albo zgrywać twardzieli ' a przestań to akurat nie było straszne!'

bo lubię się bać.

w jakiej walucie placisz ;>?
jakie towarzystwo taka atmosfera

Konto usunięte: 2. albo co chwile bd chodzić do kibla i pytać się co było w tym momencie w filmie. :d
ja się skupiam tylko i wylacznie na filmie

ee tam jak się boję to się boję :P ostatnio kolezance bym reke zlamal tak podskoczylem xD i ja chwycilem tak :P
łaaaaa xd
Obejrzyj to (usun spacje) www youtube com / watch?v= 2cCIQTyXffI
Oba wydają się ciekawe, ale ten drugi, który podałeś wydaje się ciekawszy, bo pierwszy, to typowy beznadziejny horror pewnie :P
Polecam pierwszy film. Co prawda nie widziałam [jednakże planuję], ale słyszałam wiele pozytywnych opinii.