Witam fajnych ;p.
Male pytanko;]
Znacie może jakies filmy najlepiej Horrory gdzie akcja toczy sie w lesie i jest domek jakis albo zamek ale musi byc ciemno i musi byc strasznie :D a do tego mogą byc nastolatkowie nawet x)
Filmy ;] dom, las, strach itp strona 1 z 2
zobacz sobie shrooms - po polsku lek czy jakos tak
rzecz sie dzieje w lasach irlandi .. nastolatkowie jedza grzybki i sie zaczyna psychoza...
jeszcze moze wrong turn - na podtawie tego zrobili pare filmow :P:P
z domkiem w lesie...to:
taniec diabła (lata 80siąte)
blair witch project (możesz mieć traumę wchodząc do lasu)
wrong turn (jest mocny o rodzinie mutantów w Górach Skalistych w USA hehehe)
:yes: Mamy Wrong Turn i Wrong Turn 2 Dead End chyba... Druga część mocno przesadzona ale efektowna

Fakt, wszystko o kanibalizmie jest oparte na tym filmie.
Grupa mlodych ludzi natrafia w lesie na kanibalistyczną rodzinke (krzycza, odcinaja konczyny, strzelają po oczach w łuku, zjadają uda w całości), biegają i się tak zabijają. Generalnie fajny klimat, film bardzo mi sie podobał.
Kurcze, zapomniałem...
Apropo horrorów z domkami w lesie to chyba musisz obejrzeć kilka części Piątku Trzynastego (Friday 13th). Ten film kojarzy mi się najbardziej ze scenami mordów w lesie
Btw. Oglądałem kiedyś w TV jeden film, gdzie grupa nastolatków wynajęła sobie domek w lesie i ktorejś nocy nawiedził ich jakiś stary bezdomny zarażony straszną chorobą która w późniejszym czasie ich wykańcza... Kojarzy Ktoś tytuł?
piatek 13 jest oki ale juz nie ma takiego uroku jak kiedys ...
do autora: szkoda ze sie ograniczyles tylko do lasow :P:P
wrong turn 1 i 2 sa idealne do wymogow. jezeli sie nie myle to film mozna znaleźć tez pod nazwa ,,zly skret''
Mhm ten nawet polecam.
Boże

Pamiętam ta calą serię.. Były wakacje, gdzie w lipcu wypadał 13 w piątek.. I puszczali w tvp2 całą serię.. Nocowałam wtedy u ciotki, oglądałyśmy ciągle to a potem bałyśmy się do kuchni wyjść