Witam fajnych ;p.
Male pytanko;]
Znacie może jakies filmy najlepiej Horrory gdzie akcja toczy sie w lesie i jest domek jakis albo zamek ale musi byc ciemno i musi byc strasznie :D a do tego mogą byc nastolatkowie nawet x)
lista tematów
Filmy ;] dom, las, strach itp strona 2 z 2
Konto usunięte: heh piatek 13 pamietam jak dzis jak sie balem jako smarkacz tak sam freedy , koszmar z ulicy wiazow , blob zabojca heh to byly czasy horrorow teraz to tylko zeby byl jak najbardziej oblesny i jak najwiecej krwi ...
Dokładnie. Michael Myers, Jason Voorhees i Freddy Kruger

na szczescie mam wszystkie czesci piatku 13, pare czesci fredego i obcego oooo obcy 8 pasazer to bylo cos ;] kisiel w majtach i ogladanie ;]
tereaz juz filmy nie budza takich emocji ...
Konto usunięte: Znacie może jakies filmy najlepiej Horrory gdzie akcja toczy sie w lesie i jest domek jakis albo zamek ale musi byc ciemno i musi byc strasznie :D a do tego mogą byc nastolatkowie nawet x)
"płytko pod ziemią ( shallow ground)"
http://www.youtube.com/watch?v=x75FR3FY6Ts
akcja w lesie, jak dla mnie zajebiscie dziwny film ale mi sie podbal :)
jak dla mnie ten film jest po prostu glupi. to moje zdanie :)
Konto usunięte: Znacie może jakies filmy najlepiej Horrory gdzie akcja toczy sie w lesie i jest domek jakis albo zamek ale musi byc ciemno i musi byc strasznie :D a do tego mogą byc nastolatkowie nawet x)
Evil Dead 2 (1987) ... dla mnie film kultowy, ale klimat iście jak w komedii hardkorowej ;)
Cabin Fever (2002) ... niezły film... domek jest, zabójczy wirus i... trochę flaków xD
mnostwo jest takich horrorow :P
"Dead End", "Evil Dead", "The Breed", "Wilderness", "Hatchet"...