Witam wszystkich, moją pasją jest C-Walk czy jest ktoś jeszcze kto się tym interesuje? komu się to podoba? wiem ,że pewnie połowa osób napisze że ,,to fajny taniec" lecz C-Walk nie jest tańcem, ale czekam na wasze komentarze i wasze zdanie na temat CW
lista tematów
Moja Pasja C-Walk strona 2 z 2
Najwieksza gangsterka pod Opolem nieumi C-walk ....wstyd hehehehe....spróbuj nauczyć sie Krumping-u hehehehe..w Twoim wykonaniu Krumping wyglądał by ekstra hehehe...
Jestem staromodny i dla mnie to też nie taniec....
Jakieś 10 lat temu sie tym nawet interesowałem - miałem gangsterskie zajawki .....heheheh
Mi sie podoba ....
Konto usunięte: Najwieksza gangsterka pod Opolem nieumi C-walk ....wstyd hehehehe....spróbuj nauczyć sie Krumping-u hehehehe..w Twoim wykonaniu Krumping wyglądał by ekstra hehehe...
Shame on me :P A Ty umiesz Coco? ;p
A co do Krumpingu to daje radę, ale czy to taki czysty krumping jest to nie wiem ;d
Don't push me, cuz I'm close to the edge
and I'll jump of with a rope that's wrapped around your head!
--I know I'm alive when I bleed!--
Co zrobiłeś? :szok2:
To wyląduj w Czechach na Kempie

A ja jestem Young Gangsta Tit

Uciekałem moją starą "Almera" ,bo nie mam ubezpieczenia i byłem wczorajszy hehehe..pozostawiłem ją na parkingu z kluczykami w środku ,no to mi ją odcholowali ...mam ją zarejestrowaną na stary adres to troche to potrwa zanim mnie znajdą hehehe...rekord na 100m. przez płotki jest teraz mój hehe ,biedny irlandzki posterunkowy nie mógł mnie doścignąć hehe...
Big Gangsta Tit ...ahaj
Konto usunięte: Uciekałem moją starą "Almera" ,bo nie mam ubezpieczenia i byłem wczorajszy hehehe..pozostawiłem ją na parkingu z kluczykami w środku ,no to mi ją odcholowali ...mam ją zarejestrowaną na stary adres to troche to potrwa zanim mnie znajdą hehehe...rekord na 100m. przez płotki jest teraz mój hehe ,biedny irlandzki posterunkowy nie mógł mnie doścignąć hehe...

Haha ;D No bardzo ładnie Coco, bardzo ładnie ;d

Pilnuj się tam w tej Irlandii kuva ;p Bo juz nigdy na koncert nie pojedziemy jak Cie zamkna