Witam ;*
Dziś stworzyłam coś takiego () :
Q : Lubicie tworzyć takie 'graffiti na kartce' ?
Q : Jeżeli tak, to co ? - Imiona, twarze, itp.
Pozdrawiam tych, co chcą :*
lista tematów
Nó . strona 3 z 3
Nie mam... Rysowałam przez cały miniony rok szkolny bo byłam strasznie zestresowana, do rana siedziałam nad książkami, więc to było takie odstresowanie, wyrażało moje uczucia ;). Mam tego cały notatnik ale nie ma czym się chwalić ;).
RexMundi: ale np. mój projekt obrazka na Toruńskicgh piernikach.. wygrał.. i przez rok.. był robiony ;]
To weź znajdź tego piernika na necie i wklej :D
@NaughtyTit:
masz bardzo wysokie mniemanie o sobie.. ale czy to dobrze??... chyba nie..
a co do Twoich cyckow wcale nie sa fajne tak jak sadzisz, moze ale sa dla podpitego faceta w barze.. pozdrawiam. nie mialo zabrzmiec ,,zle''
Konto usunięte: masz bardzo wysokie mniemanie o sobie.. ale czy to dobrze??... chyba nie..
a co do Twoich cyckow wcale nie sa fajne tak jak sadzisz, moze ale sa dla podpitego faceta w barze.. pozdrawiam. nie mialo zabrzmiec ,,zle''
Dziewczynko droga, a możesz wyjaśnić o co Ci chodzi i co moje cycki mają do tego tematu?
Ja się wypowiedziałam na temat, a Ty nagle piszesz o mojej osobie.
Radzę się ogarnąć , bo to trochę żałosne ;) A jak tak bardzo Cię to boli to idź się wyżal koleżance z gimnazjum, ulży Ci ;]
I zanim kogoś skrytykujesz radze popatrzeć na siebie, swój wygląd supermodelki i intelekt :ironia:

Don't push me, cuz I'm close to the edge
and I'll jump of with a rope that's wrapped around your head!
--I know I'm alive when I bleed!--