Wiecie coś na ten temat? chodzi mi coś najlepiej w okolicy Wrocławia, szukałam w google ale niestety ta wyszukiwarka schodzi na psy, to co wyszukuje jako pierwsze to śmiech.
chodzi mi bardziej o koncerty w stylu hity na czasie za darmo się wybawić, bo namówić kogoś na bilety za ponad 100zł jest trudno.
A co Wy w ogóle sądzicie o tego typu zgromadzeniu młodych i nie tylko ludzi?
lista tematów
koncerty, imprezy masowe strona 3 z 3
oh, oh jaka piekna pogoda

No wiadomo ;d
Mam nadzieje, że z MeLą Machinko wbije, bo jak ona się wydrze do majka to jest coś pięknego... Takie dopełnienie Mniszka ;D
Konto usunięte: A slyszalem, ze tego Shaggy'ego malo co nie pobili i skandowali jak gral Wu-tang, to prawda?:D
Kto niby chcial go pobić? 'd Nic takiego nie widziałam i nie słyszałam ;p Może akurat było to wtedy jak 'miły' ochroniarz wzial mnie za szmaty i wyebał z terenu festiwalu ...
Ale ofc wróciłam po chwili

Don't push me, cuz I'm close to the edge
and I'll jump of with a rope that's wrapped around your head!
--I know I'm alive when I bleed!--
spokojnie:D bede mial pare godzin na dojscie do siebie w pociagu:D
NaughtyTit: No wiadomo ;d
Mam nadzieje, że z MeLą Machinko wbije, bo jak ona się wydrze do majka to jest coś pięknego... Takie dopełnienie Mniszka ;D
Dobra...Sam sobie robie teraz apetyt

Trudno, za rok na pewno pojade na HHK:)
Patrzylem filmiku na YT i w komentarzach wyczytalem, ale to widocznie bzdury:)
A za co wylecialas?:D
A czemu nie możesz jechać?
Hm... siedziałam na backstage cały czas, chociaż nie miałam opaski i dostałam się tam bo ochroniarz był zajęty kłoceniem się z jakimś gościem, więc śmignełam sobie przez płot... a później stwierdziłam, że jak już tu jestem to wbije sobie cetralnie pod scene (bo byla scena, później troche miejsca dla fotografów a później barirki i ludzie) więc wbiłam tam jakoś i ochroniarz mnie wyczaił, wzial za szmaty i wyprowadził ;/ Ale zajebiście się szarpał ze mną haha ;d Hardkor musi być ;d
Don't push me, cuz I'm close to the edge
and I'll jump of with a rope that's wrapped around your head!
--I know I'm alive when I bleed!--
Nie mam 18 lat jeszcze jak na fotce widnieje:D
Starsi mnie nie puszcza do Czech samego...Zreszta fundusze na te wakacje juz mi sie koncza;/
NaughtyTit: Hm... siedziałam na backstage cały czas, chociaż nie miałam opaski i dostałam się tam bo ochroniarz był zajęty kłoceniem się z jakimś gościem, więc śmignełam sobie przez płot... a później stwierdziłam, że jak już tu jestem to wbije sobie cetralnie pod scene (bo byla scena, później troche miejsca dla fotografów a później barirki i ludzie) więc wbiłam tam jakoś i ochroniarz mnie wyczaił, wzial za szmaty i wyprowadził ;/ Ale zajebiście się szarpał ze mną haha ;d Hardkor musi być ;d
Dla Wu tangu to i ja z opaska czy bez tez bym probowal sie pod scene wbic:D