Jak Myślicie co działa na korzyść na szego kraju ??(jaka subkultura)
lista tematów
Skinhead Czy Rasta strona 6 z 6
Nigdy nie slyszalem zeby rasta cos wciagal.
Konto usunięte: Rasta .. Jeżeli mówisz o ludziach głoszących pokój, cudownie grających na bębnach, z dredami i luźnym stylem bycia.. oryginalnymi , niepodporządkowanymi ... to jestem na tak.
Jeżeli o burakach, którzy potrzebują 5 gram , żeby odlecieć w kosmos, wtedy dopiero czują się 'rasta'.. jestem na nie ;]

Konto usunięte: Możesz być rasistą, ale to Cię ograniczy, bo co? Powiesz szefowi, że nie będziesz pracować z murzynem lub Azjatą? To Cię wyrzuci
Tak powiem szefowie ze z błotnymi rasami nie bende pracowal bbo dlamnie to jest ponizajace ;) Polska odkąd pamiętam była zawsze biała i miała słowiańskie korzenie.
RexMundi: EraGangstera:
Rasta dążyliby do legalizacji, żeby się zajarać łolelele
kuva... jakby tylko rasta nic innego nie robili tylko jarali...
prędzej spotkasz..jakiegoś lalusia.. w białych rękawiczkach .. z kieszeniami wszelakich dragów niż rasta
ja wiem co innego u mnie predzej rasta ma wkieszenie maryche niż jakiś koleś biegający w białych rękawiczkach :)
RexMundi: FourthHorsemen:cóż za utopia
ale wartościowa
lepiej marzyć o pokoju niż..o paleni homoseksualistów
ja wole najpierw spalic homoseksualistow, komunistów i wszystkie Błotne rasy sprowadzić do swoich krajów i będziemy żyć w pokoju :) a jak chcą to niech nas odwiedzają :) to wszystko :)
znajdą sie i tacy co biorą ;]
adrianbdg: ja wole najpierw spalic homoseksualistow, komunistów i wszystkie Błotne rasy sprowadzić do swoich krajów i będziemy żyć w pokoju :) a jak chcą to niech nas odwiedzają :) to wszystko :)
daruj sobie
temat robi się zbyt nietolerancyjny przez co zostanie on zamknięty ;]
poglądy swoje tego typu wyrażaj sobie w swoich kręgach ;]
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"