Witam kulturalną brać :)
Słońce świeci mocno i taki też będzie temat.
Wstawszy dzisiaj rano, albo może przed południem :), jak zawsze udałem się po śniadanko do kuchni i zasiadłem przed kompem. Odpaliłem przeglądarke i na stronie startowej wp dostrzegłem wytłuszczonym drukiem artykuł o nowej subkulturze. Nazwana została ona pokemonową, zagłębiając się dalej w tekst o mało co nie spadłem z krzesła. Nie wiem czy dobrze rozumuję, ale to chyba przeciwieństwo Emo http://facet.wp.pl/gid,10273188,img,10273204,kat,,galeriazdjecie.html?T[page]=1
Pytania:
P uno: Jak nigdy nie czułem jakiegoś zagrożenia z określonych subkultur tak jakoś teraz czuje. Czy Takie zachowania nastolatków mogą być niebezpieczne dla społeczeństwa?
P due: Czy też macie skojarzenia z Biblijną Sodomą i Gomorą?
P tre: Emo czy Poke?
Peace
lista tematów
Sodoma i Gomora episode zwei strona 1 z 3
Qbkens: P uno: Jak nigdy nie czułem jakiegoś zagrożenia z określonych subkultur tak jakoś teraz czuje. Czy Takie zachowania nastolatków mogą być niebezpieczne dla społeczeństwa?
1. Dlaczego? Co oni takiego robią?

2. ehe, jasne

3. Jest wiele gorszych subluktur, z tych oczywiscie wybieram pokemony jako zło, emo ( nie mylić z EmO) są ok.
Swoim zachowaniem dają zły przykład innym młodym ludziom. Traktowanie konaktu fizycznego jak jakiejś dyscypliny sportowej i zaliczanie kolejnych partnerów jest demoralizujace. Ogólny szpan, mania konsumpcjonizmu i pogoń za materialnymi radościami. Chyba, że Ty w tym nie widzisz nic złego.
Konto usunięte: 3. Jest wiele gorszych subluktur, z tych oczywiscie wybieram pokemony jako zło, emo ( nie mylić z EmO) są ok.
Nie znam wielu subkultur, akurat o tej był artykuł.
Mogą zabijać chorobami wenerycznymi

Qbkens: Swoim zachowaniem dają zły przykład innym młodym ludziom. Traktowanie konaktu fizycznego jak jakiejś dyscypliny sportowej i zaliczanie kolejnych partnerów jest demoralizujace. Ogólny szpan, mania konsumpcjonizmu i pogoń za materialnymi radościami. Chyba, że Ty w tym nie widzisz nic złego.
Dopoki to co robią jest zgodne z prawem, to niczego im nie zabronisz.
Jasne, ze demoralizujące, ale wszedzie można znaleść demoralizujące przyklady, każdy ma własny rozum i sam decyduje.
Konto usunięte: Dopoki to co robią jest zgodne z prawem, to niczego im nie zabronisz.
Jasne, ze demoralizujące, ale wszedzie można znaleść demoralizujące przyklady, każdy ma własny rozum i sam decyduje.
Racja, nikogo nie można zmuszać, ale fakt faktem, że ich poczynania są bulwersujące. Oni mają prawo uprawiać sex oralny w parkach w biały dzień a ja mam prawo się krzywić na takie zachowanie :)
Ale Ty jesteś liberalna :)
Qbkens: Nazwana została ona pokemonową, zagłębiając się dalej w tekst o mało co nie spadłem z krzesła. Nie wiem czy dobrze rozumuję, ale to chyba przeciwieństwo Emo http://facet.wp.pl/gid,10273188,img,10273204,kat,,galeriazdjecie.html?T[page]=1
No sorry.. ale normalne to nie jest...

Macie..

Emo.. ^^
Qbkens: Racja, nikogo nie można zmuszać, ale fakt faktem, że ich poczynania są bulwersujące. Oni mają prawo uprawiać sex oralny w parkach w biały dzień a ja mam prawo się krzywić na takie zachowanie :)
Ale Ty jesteś liberalna :)
Nie chodzi o to, że jestem liberalna, , a tak poza tematem to seks w miejscach publicznych jest niezgodny z prawem...
Qbkens: P uno: Jak nigdy nie czułem jakiegoś zagrożenia z określonych subkultur tak jakoś teraz czuje. Czy Takie zachowania nastolatków mogą być niebezpieczne dla społeczeństwa?

nie rozumime porównania

chyba miałeś na myśli pseudo-emo .