Jakiż to dylemat
Dziewczyna chce iść na disco a ty na Iron Maiden (osobiście byłem).
I co począć?
Wolicie dyskoteki czy koncerty?
lista tematów
Dyskoteki czy koncerty? strona 2 z 5
po przeczytaniu artykułu Qbka o nowej subkulturze wybieram koncerty;)))
piwo
wino
mężczyzn
i śpiew...
Konto usunięte: Dziewczyna chce iść na disco a ty na Iron Maiden (osobiście byłem).
I co począć?
Wolicie dyskoteki czy koncerty?
Puscic dziewcze na dyskoteke a samemu isc na koncert.
Wole koncerty ( zadne masowki, gdzie bydlo przetacza sie z browarem w reku i ledwo widzi na oczy ) czasem wole tez i dyskoteki pod jednym warunkiem nie ma tam techni, hh, disco polo, trance i innych dziwnych jest jedyna sluszna muzyka r'n'b :)
nie można tego porównać ale dobry koncert to na pewno większe przeżycie niż disco no chyba że porównać to do nienaturalnej fazy po dropsach czy fecie kto co lubi...
Koncerty ;p Dyskoteki to wiejski klimat. Przynajmniej na Podlasiu.. slucham muzyki z przekazem, a nie tandety na samplach podrypanych od innych, bitach ogarniętych na łatwiznę.. z tekstem, gdzie co 2 słowo to kocham Cie, albo jump . sory nie ten klimat..
więc jeszcze raz. Koncerty.. Polecam albo Lady Pank, albo O.S.T.R.'a ;)
www.deadlynightshade69.fotka.pl
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
Niestety. Na dyskotekach to disco polo i pochodne disco polo. Bialystok w szczegolnosci jest takim malym krolestwem disco polo. Jedzie taki byku w swoim aucie tunning patoki i naklejki z bravo sport , muzyka na full i oczywiscie disco polo.
Konto usunięte: Niestety. Na dyskotekach to disco polo i pochodne disco polo. Bialystok w szczegolnosci jest takim malym krolestwem disco polo. Jedzie taki byku w swoim aucie tunning patoki i naklejki z bravo sport , muzyka na full i oczywiscie disco polo.
Smutna prawda. A suk*i się dają głaskać w dyskotekowych kibelkach.. Później płacz, ze z wózkiem, albo virus jakiś się załapie ;p
18 stki da się jeszcze przecierpieć..
Z tego co jest na Podlasiu.. TO tylko koncerty w Gwincie.. Oraz czasami na świeżym powietrzu.. Słyniemy z tego, że dobre Juwenalia mamy.. Gdzie oczywiście jeden dzień poświęcony jest na diskopolo... żenujące :P
Ale dzień HH jest zawsze udany ;]
No i beznadziejny tour Radia ESKA . Gdzie tego koncertem nazwać nie można.. Tylko zbiegowiskiem rozochoconych małolatek skandujących ' Danzel' , albo ' East Clubbers' , którzy grają wiejską muzykę..
Cóż jak zwykle krytykuję , ehh ;) kiedyś przestanę .
Idz do Polany i zobaczysz jaki raj dla disco polo tam sie dzieje. paskudztwo jakich malo.
Konto usunięte: Z tego co jest na Podlasiu.. TO tylko koncerty w Gwincie.. Oraz czasami na świeżym powietrzu.. Słyniemy z tego, że dobre Juwenalia mamy.. Gdzie oczywiście jeden dzień poświęcony jest na diskopolo... żenujące :P
Ale dzień HH jest zawsze udany ;]
A mnie ani HH ani disco w polu nie kreci. Ale jak juz mam wybierac to wole HH niz disco w polu.
I radio Yard gdzie te niedouczone dzieci prowadza audycje. no zarznac sie mozna papierem zwinetym w rulon.
w tym roku znowu robili na krywlanach? sped bydla i nic wiecej
Konto usunięte: Idz do Polany i zobaczysz jaki raj dla disco polo tam sie dzieje. paskudztwo jakich malo.
Byłem pod - wystarczy :P
Konto usunięte: I radio Yard gdzie te niedouczone dzieci prowadza audycje. no zarznac sie mozna papierem zwinetym w rulon.
hauhuah. Dokładnie. Wojciech Kuczyński.. Widziałaś jaką on ma głowę ? : O
a te pozdrowienia... Szkoda, tylko tego ślepego co u nich pracuje, bo wydaje się miły typ . ;p
A wystepy na balkonie ? omg...
Ja z HH tylko inteligentny rap.. w szczególności Pele, O.S.T.R. :)
Byłem na fajnym koncercie w Muzycznej Owczarni - Jaworki ( w Górach, nieopodal Szczawnicy) . Takie funky , ale świetnie zagrane, sama muzyka bez słów :)
To jest dopiero klimat, 60 osob na sali i wszyscy słuchają.. bo to kochają , a nie przychodza na pokaz..
Dokładnie.. Rowerem pojechałem na moment. Bydła mało było dosyć. Bo deszcz zaskoczył i pouciekali pod TVP2 , żeby pooglądać :)
Btw. Widziałaś co się działo w Zwierzyńcu na koncercie ' Comy ? ' ? Masakra. ;p
Szedłem z psem, to jakiś metal, 15latkę po nagim biuście namiętnie masował... a ona w znak orgazmu inscenizowała stosunek płciowy :|
w środku parku o 19 :D hahaha.
Takie my mamy tu w Białymstoku kalectwo.. :)