Jakiż to dylemat
Dziewczyna chce iść na disco a ty na Iron Maiden (osobiście byłem).
I co począć?
Wolicie dyskoteki czy koncerty?
lista tematów
Dyskoteki czy koncerty? strona 3 z 5
Jakos to po Tobie widać -_-
No pewnie, i dupeczkom nie pokrencem :( I chłopaczkófff mało :(.
Sorry, ale poraża mnie subkultura 15latków, którzy szukają miłości w Euforii, Jaświłach czy na techno przytupie. Joł .
R.
Zalezy.
Ja na taką dyskotekę gdzie tańczy się rumbę czy sambę chętnie bym poszedł :)
Ale u nas takich nie ma :P To marzenia odległe.
Jeszcze w dodatku na plaży, przy latynoskich rytmach.
a Co tam. Żeby się wytańczyć, wybawić :)
To jest klimat..
Takie techno , house, energy.. to jest przypał. Ale ludzie rzadko kierują się swoim rozumem. Idą , ulegają trendom.
Robią to, co modne.
Bo jak pójdziesz na koncert do Filharmonii, to Cie wyśmieją..
Więc lepiej pójść na kokobondżo za dziesiątaka wjazd. Tam spoić się paroma piwkami, lub wypić przed. Dowodów i tak nie sprawdzają. 16 letnie dziewice mile widziane.
Szybka pigułeczka, dziewczyna do kolekcji.
Takie sa realia polskich dyskotek..Syf, malaria. Ot co . :)
R.
Konto usunięte: Sory musiałem, gdy obejrzałem Jej profil.. :) To nie wyśmiewanie się..
Słowa krytyki nie bolą. Jest twarda i mądra zrozumie. Gorzej jak nie jest :)
Sam nie jestem idealny, wiem. ;)
R.
Chyba źle się zrozumieliśmy..
Świat nie jest czarno-biały, ludzie nie muszą uwazać, że dobre jest to, co akurat Ty lubisz.
Dziewczyna chodzi na dyskoteki-ok
Ma prawo do wyboru, przecież to nie jest powód, żeby krytykować jej decyzje, sposób życia. Dopoki to, co ona robi, nie szkodzi Tobie i jest zgodne z prawem, nie powinno Cie interesować, tyle.
Konto usunięte: Sorry, ale poraża mnie subkultura 15latków, którzy szukają miłości w Euforii, Jaświłach czy na techno przytupie. Joł .
przerażający jest fakt, że za mniej wiecej za 15-20 lat każdy z nas może mieć dzieci już w tym wieku...:]...i niekoniecznie będziemy mieli kontrolę nad ich życiem...
margotka: przerażający jest fakt, że za mniej wiecej za 15-20 lat każdy z nas może mieć dzieci już w tym wieku...:]...i niekoniecznie będziemy mieli kontrolę nad ich życiem...
Dokładnie.. zabraniając swoim dzieciom pewnych rzeczy, zrobimy z Nich niewolników..
A wiadomo to, co zakazane.. najbardziej kusi.. :)
Wiem to po Sobie.. Mama zawsze mówiła ' co za wieśniak sprejem blok pomazał, choć Ty nigdy tego nie rób"
A ja jako syn. Od 5 lat siedzę po uszy w graffiti. okopany. :)
Konto usunięte: Ma prawo do wyboru, przecież to nie jest powód, żeby krytykować jej decyzje, sposób życia. Dopoki to, co ona robi, nie szkodzi Tobie i jest zgodne z prawem, nie powinno Cie interesować, tyle.
Spoko, jej decyzja.
Nie powinno może i tak. Od tego jest krytyka, by wnikać.
Wojewódzki tez wnika, jest kontrowersyjny. Choć nie powinien.
Myslę, że pod wpływem krytyki sami doceniamy słowo innych.. Bo nie zawsze ktoś musi nas chwalić.
A fakt faktem, że z dyskotek się wyrasta, choc Pani nauczycielka z gimnazjum w wieku 39 lat dalej jeździła do klubów gdzie bawią się 18 latki ;)
R.
Konto usunięte: Spoko, jej decyzja.
Nie powinno może i tak. Od tego jest krytyka, by wnikać.
Wojewódzki tez wnika, jest kontrowersyjny. Choć nie powinien.
Myslę, że pod wpływem krytyki sami doceniamy słowo innych.. Bo nie zawsze ktoś musi nas chwalić.
A fakt faktem, że z dyskotek się wyrasta, choc Pani nauczycielka z gimnazjum w wieku 39 lat dalej jeździła do klubów gdzie bawią się 18 latki ;)
R.
Krytyka, krytyką, Twoja jest mało konstruktywna :PP
Ja wyznaje zwyczajnie taką zasade, że jezeli człowiek nie szkodzi innym, jest szcześliwy i spełniony poprzez to, co robi, to nie powinno się do tego mieszać.