Może ktoś zajmuje się fotografowaniem...?
i strzela niezłe fotki proponuję wstawiać najlepsze zdjęcia abyśmy mogli podziwiać amatorską sztukę fotografii...
Mam nadzieję że mi tego nie zamkną.
Miło byłoby popatrzeć.
lista tematów
Zdjęcia strona 10 z 13
Ja fotografuje amatorsko...nic z tego nie mam, ale i malo umiem, ba...raczkuje w temacie, ciagle sie ucze, czytam, probuje, kompletuje sprzet.
...Moze kiedys cos z tego wyniknie, a nawet jesli nie...to jest to najprzyjemniejsze hobby pod sloncem i po prostu kocham to robic.
Konto usunięte: o matko...polko....
sporo tego wszystkiego.
Czy oprócz osobistej satysfakcji coś z tego macie?
Konto usunięte: macie masę dobrych zdjęc...
skrywacie to dla siebie.nie wiem obrabiacie w ramki i wieszacie w pokojach czy uczestniczycie w jakichś kołach zgrupowaniach,może któryś pracuje dla gazety?
jak narazie dla wlasnej satysfakcji ... ale wybralem studia ktore mnie pociagna w tym kierunku i mam nadzieje w przyszlosci z tego zyc [; (albo probowac

Konto usunięte: no jest prostszy w oblsudze od nikona ... ale to co mnie przekonalo do canona to wybor i cena szkiel ;] ... np. mam Canona 10-22 F/3.5-4.5 ... a w nikonie co ?? ... jajeczko :D
No tak. to druga sprawa...szkla!
Obecnie celuje w cyfre D300 ale ostatnimi czasy zaczynam wlasnie zastanawiac sie nad jakims systemem Canona

Konto usunięte: macie masę dobrych zdjęc...
skrywacie to dla siebie.nie wiem obrabiacie w ramki i wieszacie w pokojach czy uczestniczycie w jakichś kołach zgrupowaniach,może któryś pracuje dla gazety?
nie wiem czy moje zdjecia sa dobre czy nie...nie mnie to oceniac, ale wiekszosc moich zdjec nie ujrzala swiatla dziennego i nikomu ich nie pokazywalem, w przyszlosci planuje wreszcie zalozyc konto na deviantarcie :D
Konto usunięte: ...Moze kiedys cos z tego wyniknie, a nawet jesli nie...to jest to najprzyjemniejsze hobby pod sloncem i po prostu kocham to robic.
życzę ci tego
Konto usunięte: jak narazie dla wlasnej satysfakcji ... ale wybralem studia ktore mnie pociagna w tym kierunku i mam nadzieje w przyszlosci z tego zyc [; (albo probowac ... cale szczescie ze moja dziewczyna jest na prawie [; )
Tobie tez dobra ja spadam....stąd pogadajcie sami fachowcy....
Konto usunięte: ja skonczylem grafike komputerowa, teraz chcialbym to uzupelnic o fotografie wlasnie.
zaczynalem studia od informatyki (co by jako tako potrafic obrabiac zdjecia)
potem Turystyka i Rekreacja (zeby zaplanowac przyszle podroze ... glownie foce krajobrazy ;])
aktualnie Fotografia ...
ehh ... 3 fakultety aby osiagnac jeden cel ...

Konto usunięte: zaczynalem studia od informatyki (co by jako tako potrafic obrabiac zdjecia)
potem Turystyka i Rekreacja (zeby zaplanowac przyszle podroze ... glownie foce krajobrazy ;])
aktualnie Fotografia ...
ehh ... 3 fakultety aby osiagnac jeden cel ...
Tyyyy, w sumie niezle to obmysliles

ok, lece sobie spac a w przyszlosci chetnie pogawoze o pstrykaniu :D