Może ktoś zajmuje się fotografowaniem...?
i strzela niezłe fotki proponuję wstawiać najlepsze zdjęcia abyśmy mogli podziwiać amatorską sztukę fotografii...
Mam nadzieję że mi tego nie zamkną.
Miło byłoby popatrzeć.
lista tematów
Zdjęcia strona 8 z 13
eee nie ... akurat dobry fotograf to podstawa ... bo po co wypasiony sprzet skoro nie wykorzystasz 10% tego co oferuje ;]
poludniowy koniec wielkopolski ;] .. pstryknalem w drodze z domu do samochodu

Konto usunięte: eee nie ... akurat dobry fotograf to podstawa ... bo po co wypasiony sprzet skoro nie wykorzystasz 10% tego co oferuje ;]
malarz namaluje arcydzielo nawet palcem maczanym w blocie jesli ma talent
fotograf owszem, musi potrafic i miec oko...ale i sprzet musi miec, chocbys byl arcymistrzem fotografii to super zdjecia nie zrobisz telefonem komorkowym :P
Konto usunięte: malarz namaluje arcydzielo nawet palcem maczanym w blocie jesli ma talent
fotograf owszem, musi potrafic i miec oko...ale i sprzet musi miec, chocbys byl arcymistrzem fotografii to super zdjecia nie zrobisz telefonem komorkowym :P
I do tego obsluga Lightroom, Photoshopa itp, bez tego ani rusz :D
Konto usunięte: ale i sprzet musi miec, chocbys byl arcymistrzem fotografii to super zdjecia nie zrobisz telefonem komorkowym :P
http://digart.img.digart.pl/data/img/86/90/download/984936.jpg
zrobione jednym z pierwszych kompaktow Canona ... cos 2.5 albo 3 mpix [;
zerknij w moje kakaowe ... tez zobaczysz ile znaczysz ;*
Hyh :]
Siedzisz w temacie wiec wiesz ze (mowie tu o surowym zdjeciu bez obrobki) kompakt canona nie zrobi tego samego co canon 40d nawet w reku mistrza :)
No fakt...Gimpa nie znam bo nigdy nie mialem z nim stycznosci, Lightroom + PS i styka w moim przypadku :P
Pobabralbym sie analogami, ale poki co kompletnie poza moim zasiegiem finansowym + brak przestrzeni na ciemnie...
no tak, mowie o stronie technicznej, nie o zawartosci zdjecia bo nie o to tu chodzi.