tomekkolarz
Reputacja: -65 | BluzgometrTM: 102
tomekkolarz
  3 сентября 2008 (pierwszy post)

Wreszcie doczekaliśmy się polskiej pierwszej edycji Programu "mam talent" od 13 września start zasady takie same jak w Angli i USA 3 ludzi w jury Kuba Wojewódzki Super! Agnieszka Chylińska Super! i jakaś pani ktoś podobno nazywa się Małgorzata Foremniak :/ nie wiem z kąd o ni ją wzieli. no ale dobra mniejsza.
Będziecie oglądać ??
Jak podoba się sqad Jury ?? Kogo byście wywalili a kogo dodali ??

Moim skromnym zdaniem w końcu jakiś program w którym ludzie z prawdziwym talentem mają szanse zabłysnąć i pokazać się światu. mam nadzieje że program bedzie dużo bardziej ciekawy niż "gwiazdy na lodzie" i "you can't dance" a wy co o tym sądzicie ??

:zakochany:
DeliciousJelly
DeliciousJelly
  3 сентября 2008
tomekkolarz
tomekkolarz: Będziecie oglądać ??

Nie oglądam tego typu programów. Z resztą nie mam czasu na takie badziewie, jakim jest telewizja komercyjna...

tomekkolarz
tomekkolarz: Jak podoba się sqad Jury ?? Kogo byście wywalili a kogo dodali ??

nie.

tomekkolarz
tomekkolarz: a wy co o tym sądzicie ??

Ciekawszy? Czy ja iwem. Wszystko z jednego worka, tyle że w Mam talent nie ma określonej dyscypliny [taniec, śpiew czy akrobatyka]. Każdy może pokazać co chce i może tylko dlatego bedzie to ciekawsze.
Madzia0119
Madzia0119
  3 сентября 2008
tomekkolarz

Może. ;-)
eSzatyNe
eSzatyNe
  3 сентября 2008

Jak będzie ok to będę oglądać. Tylko Foremniak będzie mnie wkurzać -.-

tomekkolarz
Reputacja: -65 | BluzgometrTM: 102
tomekkolarz
  3 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawszy? Czy ja iwem. Wszystko z jednego worka, tyle że w Mam talent nie ma określonej dyscypliny [taniec, śpiew czy akrobatyka]. Każdy może pokazać co chce i może tylko dlatego bedzie to ciekawsze.

właśnie dla tego zamieżam to oglądać bo może oprócz tancerzy zobaczymy jakieś prawdziwe talenty :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie oglądam tego typu programów. Z resztą nie mam czasu na takie badziewie, jakim jest telewizja komercyjna...

o proszę to bardzo ciekawe :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Może. ;-)

Acha
:zakochany:
Qbkens
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
Qbkens
  3 сентября 2008
tomekkolarz
tomekkolarz: Będziecie oglądać ?? Jak podoba się sqad Jury ?? Kogo byście wywalili a kogo dodali ??

Pewnie, ze będę oglądać
Wywaliłbym chyba Gośkę - tak jakoś mi nie pasuje do takiej roboty. Na Jej miejsce wstawiłbym Wodeckiego :lol:
a tak na serio to Dodę (ale byłby ubaw :lol2: )
poison172
poison172
  3 сентября 2008
tomekkolarz
tomekkolarz: Będziecie oglądać ?? Jak podoba się sqad Jury ?? Kogo byście wywalili a kogo dodali ??

nie
..........
BlackVersion
BlackVersion
  3 сентября 2008
tomekkolarz
tomekkolarz: Wreszcie doczekaliśmy się polskiej pierwszej edycji Programu "mam talent" od 13 września start zasady takie same jak w Angli i USA 3 ludzi w jury Kuba Wojewódzki Super! Agnieszka Chylińska Super! i jakaś pani ktoś podobno nazywa się Małgorzata Foremniak :/ nie wiem z kąd o ni ją wzieli. no ale dobra mniejsza. Będziecie oglądać ??Jak podoba się sqad Jury ?? Kogo byście wywalili a kogo dodali ??Moim skromnym zdaniem w końcu jakiś program w którym ludzie z prawdziwym talentem mają szanse zabłysnąć i pokazać się światu. mam nadzieje że program bedzie dużo bardziej ciekawy niż "gwiazdy na lodzie" i "you can't dance" a wy co o tym sądzicie ??

naszczecie telewizor od miesiecy mi nie dziala i dobrze mi z tym
Hundin
Hundin
  3 сентября 2008
tomekkolarz
tomekkolarz: Jak podoba się sqad Jury ?? Kogo byście wywalili a kogo dodali ??

małogśke wylała dodała dode żeby było bardziej perwersyjnie .
baskas4
baskas4
  3 сентября 2008
tomekkolarz

może będę, ale tylko ze względu na Chylińską :d
pauline321
pauline321
  3 сентября 2008
tomekkolarz
tomekkolarz: Kuba Wojewódzki

poogladam moze bo lubie go :ziober2:
Dragonnn
Dragonnn
  3 сентября 2008
tomekkolarz
tomekkolarz: Kuba Wojewódzki

nie trawie tego goscia :nie:
onaiwona20
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
onaiwona20
  3 сентября 2008
:nutki: jedna dziewczynka mnie zaintrygowała , taki piękny głos . na pewno bedę oglądać aby usłyszeć tą mała taki talent ktoś musi zauwazyc [colo :piwo: r=green]
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  3 сентября 2008
tomekkolarz

a na jakim to kanale ?
...Ignorance is bliss...
margotka
margotka
  4 сентября 2008
RexMundi
RexMundi: a na jakim to kanale ?

tvn

tomekkolarz
tomekkolarz: nie wiem z kąd o ni ją wzieli.

najpierw popracuj nad ortografią...

Qbkens
Qbkens: a tak na serio to Dodę

Wojewódzki by tego nie zdzierżył...

...będą oglądać i śledzić nowe plotki na pudelku he he he...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.