Wreszcie doczekaliśmy się polskiej pierwszej edycji Programu "mam talent" od 13 września start zasady takie same jak w Angli i USA 3 ludzi w jury Kuba Wojewódzki Super! Agnieszka Chylińska Super! i jakaś pani ktoś podobno nazywa się Małgorzata Foremniak :/ nie wiem z kąd o ni ją wzieli. no ale dobra mniejsza.
Będziecie oglądać ??
Jak podoba się sqad Jury ?? Kogo byście wywalili a kogo dodali ??
Moim skromnym zdaniem w końcu jakiś program w którym ludzie z prawdziwym talentem mają szanse zabłysnąć i pokazać się światu. mam nadzieje że program bedzie dużo bardziej ciekawy niż "gwiazdy na lodzie" i "you can't dance" a wy co o tym sądzicie ??
lista tematów
Mam Talent strona 2 z 2

Oczywiście, że nie. Szkoda mojego cennego czasu.
Kuba W. Jak zwykle będzie sobie robił jazdę na biednych niewykształoconych ludziach - czyli może być ciekawie. Czasem zabawnie.
Agnieszka Chylińska - szacuneczek do osoby jednakże, nie pasuje za bardzo do programu rodzinnego jakim jest Mam talent. Swoim sposobem bycia będzie straszyć małe dzieci.
I Panna Foremniak... marna serialowa aktorzyna - na niczym się nie zna... zresztą... to chyba jakaś pomyłka.
Jak dla mnie w ogóle tego programu mogło by nie być więc kto będzie w jury mało mnie interesuje.
oglądałam kilka odcinków z Anglii i USA były super ,polecam obejrzeć z USA sobowtóra Britney mało nie padłam, ale w tvn ciekawe jakie talenty pokażą ...Doda i Wojewódzki razem to by było ciekawe jak godzina emisji będzie rozsądna zobaczę ale czy do końca obejrzę nie wiem na razie zależy kogo dadzą