Wreszcie doczekaliśmy się polskiej pierwszej edycji Programu "mam talent" od 13 września start zasady takie same jak w Angli i USA 3 ludzi w jury Kuba Wojewódzki Super! Agnieszka Chylińska Super! i jakaś pani ktoś podobno nazywa się Małgorzata Foremniak :/ nie wiem z kąd o ni ją wzieli. no ale dobra mniejsza.
Będziecie oglądać ??
Jak podoba się sqad Jury ?? Kogo byście wywalili a kogo dodali ??
Moim skromnym zdaniem w końcu jakiś program w którym ludzie z prawdziwym talentem mają szanse zabłysnąć i pokazać się światu. mam nadzieje że program bedzie dużo bardziej ciekawy niż "gwiazdy na lodzie" i "you can't dance" a wy co o tym sądzicie ??
lista tematów
Mam Talent strona 1 z 2

Nie oglądam tego typu programów. Z resztą nie mam czasu na takie badziewie, jakim jest telewizja komercyjna...
nie.
Ciekawszy? Czy ja iwem. Wszystko z jednego worka, tyle że w Mam talent nie ma określonej dyscypliny [taniec, śpiew czy akrobatyka]. Każdy może pokazać co chce i może tylko dlatego bedzie to ciekawsze.
Konto usunięte: Ciekawszy? Czy ja iwem. Wszystko z jednego worka, tyle że w Mam talent nie ma określonej dyscypliny [taniec, śpiew czy akrobatyka]. Każdy może pokazać co chce i może tylko dlatego bedzie to ciekawsze.
właśnie dla tego zamieżam to oglądać bo może oprócz tancerzy zobaczymy jakieś prawdziwe talenty :)
Konto usunięte: Nie oglądam tego typu programów. Z resztą nie mam czasu na takie badziewie, jakim jest telewizja komercyjna...
o proszę to bardzo ciekawe :)
Acha

tomekkolarz: Wreszcie doczekaliśmy się polskiej pierwszej edycji Programu "mam talent" od 13 września start zasady takie same jak w Angli i USA 3 ludzi w jury Kuba Wojewódzki Super! Agnieszka Chylińska Super! i jakaś pani ktoś podobno nazywa się Małgorzata Foremniak :/ nie wiem z kąd o ni ją wzieli. no ale dobra mniejsza. Będziecie oglądać ??Jak podoba się sqad Jury ?? Kogo byście wywalili a kogo dodali ??Moim skromnym zdaniem w końcu jakiś program w którym ludzie z prawdziwym talentem mają szanse zabłysnąć i pokazać się światu. mam nadzieje że program bedzie dużo bardziej ciekawy niż "gwiazdy na lodzie" i "you can't dance" a wy co o tym sądzicie ??
naszczecie telewizor od miesiecy mi nie dziala i dobrze mi z tym