Dwa seriale ktore podbily serca Polakow (hyhy). Jeden jest emitowany na tvp1 a drugi na Polsacie.
Ktory serial wolicie? Jesli ogladacie to w tv czy sciagacie z neta najnowsze odcinki? A moze zadnego z nich nie ogladacie.
Ostatnio popularny jest tez Dr. House pokazywany na tvp2. Wiec widzimy ze kazda stacja ma swoj hit serialowy.
Osobiscie to lubie wszystkie te trzy seriale :)
lista tematów
Lost vs. Prison Break strona 3 z 3
Doctor House to tragedia jak dla mnie. Prison (...) tylko pierwsza częśc mi sie podobała, natomias LOST dwie pierwsze serię. Podsumowując uważam, ze czasami warto zakończyć wszystkie wątki, gdy jeszcze jest ciekawie, niż robić z tego modę na sukces.
Nie potrafię wybrać ;-).
W TV.
Ściąganie jest przestępstwem

Tego nie oglądam - z braki czasu? Chęci?
Prócz tego lubię "Gotowe na wszystko" (emitowane na Polsacie i FoxLife), "Pomoc domową" (na TVN7).
I uwielbiam "Przyjaciół".

Pojawiło się tu pewne zdanie:
Jeśli o mnie chodzi, nie oglądam tego ze względu, że jest popularne, że wszyscy to oglądają. Pierwsze odcinki obejrzałem z ciekawości, a potem to już wciągnęło ;-).
Oglądam, bo lubię.
Konto usunięte: Dwa seriale ktore podbily serca Polakow (hyhy). Jeden jest emitowany na tvp1 a drugi na Polsacie.
Ktory serial wolicie? Jesli ogladacie to w tv czy sciagacie z neta najnowsze odcinki? A moze zadnego z nich nie ogladacie.
Ostatnio popularny jest tez Dr. House pokazywany na tvp2. Wiec widzimy ze kazda stacja ma swoj hit serialowy.
nienawidzę seriali jak już to z przymknięciem oka Lost...

szczególnie ostatnio strasznie polubiłam

a nie powinnam xD
Chyba Lost...
Do pewnego momentu.
To kradzież

Nie ściągam seriali -.-
Nie widziałam ani odcinka.