joł
szukam jakiegoś nieprzeciętnego horroru, takiego co by mnie z butów wyrwało po jego obejrzeniu. Znacie jakieś tytuły??
Nie lubię jakichś pustych rzeźni w stylu "Jason X" Horror ma straszyć a nie wzbudzać obrzydzenie na widok flaków c(-;
A wy jakie lubicie? Takie w którym głównym bohaterem jest rzeźnik psychopata z nad jeziora? czy może te bardziej wpływające na wyobraźnie?
lista tematów
horror strona 1 z 2
Konto usunięte: szukam jakiegoś nieprzeciętnego horroru, takiego co by mnie z butów wyrwało po jego obejrzeniu. Znacie jakieś tytuły??
Nie lubię jakichś pustych rzeźni w stylu "Jason X" Horror ma straszyć a nie wzbudzać obrzydzenie na widok flaków c(-;
Koleś ostatnio oglądał "REC" i bał się (oglądał w dzień), a zaznaczyć musze, ze On rzadko kiedy się boi horrorów.
Konto usunięte: joł
szukam jakiegoś nieprzeciętnego horroru, takiego co by mnie z butów wyrwało po jego obejrzeniu. Znacie jakieś tytuły??
A wy jakie lubicie? Takie w którym głównym bohaterem jest rzeźnik psychopata z nad jeziora? czy może te bardziej wpływające na wyobraźnie?
Smakosz to sztampowe głupoty.
Oglądasz co pokazują i nie musisz mózgu używać :D
Co do REC jestem przed obejrzeniem, ale od siebie polecam:
w kategorii klimatu:
- Mgła, Egzorcyzmy Emily Rose
w kategorii dreszczu:
- Nieznajomi, Bękarty Diabła ( to są dość "chore" filmy)
Konto usunięte: szukam jakiegoś nieprzeciętnego horroru, takiego co by mnie z butów wyrwało po jego obejrzeniu.
to poszukaj w tematach niżej
jakieś znam

ale
nie jest zły od czasu do czasu ... oczywiście do granic
"Piątek 13stego" to klasyka już
...Ignorance is bliss...
fajny,ale obrzydliwy.
podobał mi się. bardzo. ale jakoś mnie nie przestraszył .

choć do dziś mam tą babkę

zdecydownaie.
nienawidzę typów z serii ' rzeźni'.
dlatego,np. Piła mi się nie podobała.

Katakumby - film oparty na faktach
Ed Gain - Film oparty na faktach
Lśnienie
Amityville horror
Oczy
tego można na pęczki wymieniać...
hmm.. Strangers (Nieznajomi) dość niezły film.
Koszmar z Ulicy Wiązów (klasyka) wg. mnie najlepsze horrory każda seria, miała w sobie coś strasznego.
Mgła w sumie może być (kilka dobrych ról).
Egzorcyzmy Emily Rose jeden z najlepszych filmow typu "groza".
hmmm w sumie tylko te mnie póki co chociaż troche przestraszyły, reszta typu: Piła, Teksańska Masakra itd. to strasznie nudne są..