joł
szukam jakiegoś nieprzeciętnego horroru, takiego co by mnie z butów wyrwało po jego obejrzeniu. Znacie jakieś tytuły??
Nie lubię jakichś pustych rzeźni w stylu "Jason X" Horror ma straszyć a nie wzbudzać obrzydzenie na widok flaków c(-;
A wy jakie lubicie? Takie w którym głównym bohaterem jest rzeźnik psychopata z nad jeziora? czy może te bardziej wpływające na wyobraźnie?
lista tematów
horror strona 2 z 2
Tak "Egzorcyzmy" są straszne zwłaszcza jeśli wcześniej obejrzysz (chocby na Youtube) historię dziewczyny na podstawie której powstał film : Anneliese Michel.
Mgła też jest dobra (obie wersje ta z robaczkami i ta o piratach też).
Zbyt psychopatyczny jak dla mnie i za dużo krwi.
Jeśli lubisz niemców to Ci się nie spodoba.
Jak dla mnie za mało realistyczny.
Aha jesli lubisz takie "fantastyczne" (szeptuchy,klątwy,zło) to "Straż nocna" rosyjskiej produkcji jest świetna i zakończenie Cię zupełnie zaskoczy.
Byłem w kinie z tydzień temu, i stwierdzam, iż takiego G.... to dawno nie widziałem.
Z horrorów to np. Emily Rose była dobra. Bardziej lubię takie właśnie thrillery horrorowate. Szósty Zmysł, Inni czy Drabina Jakubowa. Mroczny, ciężki klimat musi być.
Nie lubię typowych horrorów bazujących na tym, że jacyś ludzie gdzieś tam utknęli i jakieś mutanty chcą ich zabić. Następnie ci ludzie giną najwymyślniej po kolei panikując w sytuacjach w których poradziłoby sobie 4 letnie dziecko. I generalnie cały film polega na tym, że co jakiś czas robi się cicho i wyskakuje zza rogu jakiś gość po nieudanej operacji plastycznej. Pustka.