Nudy straszne siedze męcze filmy i tak pokoleji właśnie skończyłem "Requiem dla snu " wiem film ma sto lat ale dopiero teraz miałem go okazje zobaczyć no i powiem tyle że spodziewałem się duuużo więcej. Na pewnym znanym portalu słodzili ten film że aż obrósł w piurka i odleciał. Moim zdaniem nie jest aż taki super bo tematyka jest przeciętna i ma banalne przesłanie. No ale mniejsza. Oglądnołem i mam kilka pytań
1.Czy często tak macie że włączacie film który miał byc super a okazuje się że to kompletna chała i tylko zajmuje niepotrzebnie te 700 mb na dysku??
2 Jeśli tak to Jakie to Filmy (tytuły)
3. Z kąd pobieracie filmy :P??
- Sklepy internetowe,
- wypożyczalnie
- tradycyjnie empik itp
- pożyczacie od znajmych w 100% legalne kopie
- znajdujecie przypadkiem w internecie:)
4. czy też tak macie że po 10 minutach seansu konczą się wam chipsy ??
5. Oglądaliście już najnowszą Komedie z Adamem Sandlerem (mój ulubiony aktor komediowy ) "Nie zadzieraj z fryzjerem"
5a. Jaki film z w.w. Aktorem lubicie najbardziej ??
6. Mam Dwa Zaległe filmy do oglądnięcia "Adwokat diabła" i "Angel Heart" oba starsze niż ja ale jeszcze ich nie widziałem który obejżeć pierwszy ??
7. czy jest coś takiego że najpierw powstał film a potem książka ??
8. Dla Fanów gier czy wyjdzie w najbliższym czasie jakiś film na podstawie gry ??
lista tematów
Filmowo strona 2 z 2

Konto usunięte: Powiem tak jeden ci powie ze lipa np jak ja a drugi ze film wypas . A powiem jeszcze ze jak sam nie sprawdzisz to nie bedziesz wiedzial czy ci sie podoba czy nie
dokładnie trzeba zobaczyć i samemu ocenic nie ma się co sugerować opiniami
Konto usunięte: Mozliwe ale raczej to glupota bo jak ktos pojdzie na film i zobaczy ze huowy a potem ksiazka powstala to raczej jej nie kupi bo co w niej moze byc lepszego niz w filmie skoro jest na jego podstawie ...
też tak myśle że to by było głupie ale się zastanawiałem czy to możliwe
a ten kloc to po co

tomekkolarz: 1.Czy często tak macie że włączacie film który miał byc super a okazuje się że to kompletna chała i tylko zajmuje niepotrzebnie te 700 mb na dysku??
tak. dlatego nie czytam recenzji.
oglądam i najwyzej pozniej sobie o nim poczytam
wypozyczalnie albo znajomi ;p
zalezy. czasami jest na odwrót. jak np w przypadku pachnidła

tomekkolarz: 1.Czy często tak macie że włączacie film który miał byc super a okazuje się że to kompletna chała i tylko zajmuje niepotrzebnie te 700 mb na dysku??
oczywiście
Rec, pachnidło.
Filmy przeważnie oglądam u chłopaka, ponieważ sama nie mogę ściągać z internetu z racji mojego mało pojemnego dysku :)
Owszem ;;p
Skąd*
Z bearshare pobieram
tak

raczej nie..
z bearshare, emule.. jak większość osób..
tomekkolarz: 5. Oglądaliście już najnowszą Komedie z Adamem Sandlerem (mój ulubiony aktor komediowy ) "Nie zadzieraj z fryzjerem"
nie
tomekkolarz: Zdecydowanie tak :) większość to to totalna kaszana no ale trzeba oglądać żeby się przekonać czy warto było w tym przypadku zazwyczaj nie :/
no zawsze lepiej samemu zobaczyć film.. bo każdy lubi co innego
OST dobry ... i jedynka nie była fatalna... jeszcze miała jakąś normalna fabułę
...Ignorance is bliss...
tomekkolarz: 1.Czy często tak macie że włączacie film który miał byc super a okazuje się że to kompletna chała i tylko zajmuje niepotrzebnie te 700 mb na dysku??[/]
dosyć często, aczkolwiek uważnie wybieram pozycje do oglądania/ściągania
[quote=tomekkolarz]2 Jeśli tak to Jakie to Filmy (tytuły)[/]
najczęściej gore i pinki, oraz horrory i thrillery
[quote=tomekkolarz]3. Z kąd pobieracie filmy :P??[/]
znajduję w różnych dziwnych miejscach
[quote=tomekkolarz]4. czy też tak macie że po 10 minutach seansu konczą się wam chipsy ??[/]
nie, czasami kończą mi się nerwy :)
[quote=tomekkolarz]5. Oglądaliście już najnowszą Komedie z Adamem Sandlerem (mój ulubiony aktor komediowy ) "Nie zadzieraj z fryzjerem"
5a. Jaki film z w.w. Aktorem lubicie najbardziej ??[/]
nie oglądałam i nie zamierzam. Podobała mi się ta komedia w której był synem szatana :D
[quote=tomekkolarz]6. Mam Dwa Zaległe filmy do oglądnięcia "Adwokat diabła" i "Angel Heart" oba starsze niż ja ale jeszcze ich nie widziałem który obejżeć pierwszy ??[/]
"Adwokat Diabła"
[quote=tomekkolarz]7. czy jest coś takiego że najpierw powstał film a potem książka ??[/]
na pewno jest, ale nic o tym nie wiem
[quote=tomekkolarz]8. Dla Fanów gier czy wyjdzie w najbliższym czasie jakiś film na podstawie gry ??
...

czy zna podstawie filmu książka, to nie wiem, ale na pewno znam taką książkę na podstawie gry rpg. "Baldur's Gate" jest świetna.
faktycznie ale idzie się doczytac tylko zonk wyszedł normalnie

Konto usunięte: czy zna podstawie filmu książka, to nie wiem, ale na pewno znam taką książkę na podstawie gry rpg. "Baldur's Gate" jest świetna.
jest taka książka :szok3: czemu mi o tym wcześniej nie powiedziałaś :zły:

no zdarzaly sie takie przypadki nie raz no ale coz zawsze mozna skasowac ^^

tomekkolarz: 3. Z kąd pobieracie filmy :P??
- Sklepy internetowe,
- wypożyczalnie
- tradycyjnie empik itp
- pożyczacie od znajmych w 100% legalne kopie
- znajdujecie przypadkiem w internecie:)
skąd sie pisze :)
W wypozyczalnie chyba filmy nie mozna pobierac ^^ czasami tam chodze jak jestem w swoim kochanym miescie. Ja sciagam przez internet (i nie nazywam tego "przypadkiem")
nie jem chipsow jak ogladam film :)
tomekkolarz: 5. Oglądaliście już najnowszą Komedie z Adamem Sandlerem (mój ulubiony aktor komediowy ) "Nie zadzieraj z fryzjerem"
chcialbym na to pojsc do kina a trailer zapowiada sie fajnie
Nie :) raczej chyba 95% najpierw powstaly ksiazki albo fakty a potem filmy :)