Hej.. xD Był może ktoś w te wakacje w Turcji w Kiris w Hotelu Joy Kiris World lub w Side w Pegasosie..? Nie wiem czy to dobry dział..:) Z góry dzieki za odpowiedzi..:)
lista tematów
Turcja.. xD
@serwus89:
Pracowałem całe życie. Dbałem o rodzinę. Nie żałuję. Nie chciałem być marionetką... w rękach jakiś ważniaków. Nie mam się czego wstydzić. Ale myślałem, że gdy nadejdzie pora, to ty będziesz pociągał za sznurki. Senator Corleone, Gubernator Corleone. Ktoś. Kolejny pezzo da novanta. Cóż... nie starczyło czasu, Michael. Nie starczyło...
Konto usunięte: Pracowałem całe życie. Dbałem o rodzinę. Nie żałuję. Nie chciałem być marionetką... w rękach jakiś ważniaków. Nie mam się czego wstydzić. Ale myślałem, że gdy nadejdzie pora, to ty będziesz pociągał za sznurki. Senator Corleone, Gubernator Corleone. Ktoś. Kolejny pezzo da novanta. Cóż... nie starczyło czasu, Michael. Nie starczyło...
Brunetkax: Hej.. xD Był może ktoś w te wakacje w Turcji w Kiris w Hotelu Joy Kiris World lub w Side w Pegasosie..? Nie wiem czy to dobry dział..:) Z góry dzieki za odpowiedzi..:)
super

...Ignorance is bliss...