Brunetkax
Brunetkax
  24 сентября 2008 (pierwszy post)

Hej.. xD Był może ktoś w te wakacje w Turcji w Kiris w Hotelu Joy Kiris World lub w Side w Pegasosie..? Nie wiem czy to dobry dział..:) Z góry dzieki za odpowiedzi..:)

ILoveSzszszpidi
ILoveSzszszpidi
  24 сентября 2008

ale ze co? chcesz o Turcji porozmawiać, o ich kulturze?
czy sie pochwalic, ze tam bylas?

Brunetkax
Brunetkax
  24 сентября 2008

Chce porozmawiać o turkach i turczynkach..:)

serwus89
serwus89
  24 сентября 2008
Brunetkax
Brunetkax: Chce porozmawiać o turkach i turczynkach..:)

więc życie turków i turczynek ogranicza się do Hotelu Kiris Joy Kiris World lub Side w Pegasosie..?

A to ciekawy naród:)
ILoveSzszszpidi
ILoveSzszszpidi
  24 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A to ciekawy naród:)

prawda..?
Ja poznalam dwoch Turkow na Majorce, ale mama jednego z nich jest Niemka, wiec pewnie dlatego mogli opuscic swoj kraj hehe...
tomekkolarz
Reputacja: -65 | BluzgometrTM: 102
tomekkolarz
  24 сентября 2008
Brunetkax
Brunetkax: Hej.. xD Był może ktoś w te wakacje w Turcji w Kiris w Hotelu Joy Kiris World lub w Side w Pegasosie..? Nie wiem czy to dobry dział..:) Z góry dzieki za odpowiedzi..:)

No dobrze ale czy to ma jakiś związek z dziedzictwem kulturowym Turków ?? raczej nie sądze wydaje mi się że zły dział :/
:zakochany:
OrdinaryGirl69
OrdinaryGirl69
  24 сентября 2008
Brunetkax
Brunetkax: Chce porozmawiać o turkach i turczynkach..:)

u mnie w mieście mieszka bardzoooo dużoo Turków, ale skłamałabym jak bym powiedziała, że się cieszą dobrą opinią wsród ludzi.
WaszVitoCorleone
WaszVitoCorleone
  24 сентября 2008

@serwus89:
Pracowałem całe życie. Dbałem o rodzinę. Nie żałuję. Nie chciałem być marionetką... w rękach jakiś ważniaków. Nie mam się czego wstydzić. Ale myślałem, że gdy nadejdzie pora, to ty będziesz pociągał za sznurki. Senator Corleone, Gubernator Corleone. Ktoś. Kolejny pezzo da novanta. Cóż... nie starczyło czasu, Michael. Nie starczyło...

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  25 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Pracowałem całe życie. Dbałem o rodzinę. Nie żałuję. Nie chciałem być marionetką... w rękach jakiś ważniaków. Nie mam się czego wstydzić. Ale myślałem, że gdy nadejdzie pora, to ty będziesz pociągał za sznurki. Senator Corleone, Gubernator Corleone. Ktoś. Kolejny pezzo da novanta. Cóż... nie starczyło czasu, Michael. Nie starczyło...

Brunetkax
Brunetkax: Hej.. xD Był może ktoś w te wakacje w Turcji w Kiris w Hotelu Joy Kiris World lub w Side w Pegasosie..? Nie wiem czy to dobry dział..:) Z góry dzieki za odpowiedzi..:)

super :ninja:
...Ignorance is bliss...
xXxAneta1110xXx
xXxAneta1110xXx
  26 сентября 2008

Ja byłam w Turcji ale w innym hotelu ;pp

PaATtTti
PaATtTti
  27 сентября 2008

ja do Turcji lece chyba w przyszlym roku:d

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  27 сентября 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja do Turcji lece chyba w przyszlym roku:d

a kogo to obchodzi?

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.