No więc tak. ^^ zaczne od tego, że piękny dzień. , a teraz dalej. ^^
Hmy. więc zaczne tak. ;
czy niektórzy ludzie nie przesadzają.? Zawsze się o coś czepiają, a potem to samo. Np. Mam taką koleżankę [znaczy się ja z nią nie ten. ^^ ale jest z mojej klasy.] jest w ogóle taka 'ach, och, ech' zawsze ona nigdy nic [ niby.
] A jednak. Zawsze na lekcji wydziera się, żebyśmy się zamkneli, a potem sama gada i tym podobne. Czy ktoś pomoże mi ją zrozumieć.?
.
pozdrawiam.
lista tematów
Kultura.
Konto usunięte: Hmy. więc zaczne tak. ;
czy niektórzy ludzie nie przesadzają.? Zawsze się o coś czepiają, a potem to samo. Np. Mam taką koleżankę [znaczy się ja z nią nie ten. ^^ ale jest z mojej klasy.] jest w ogóle taka 'ach, och, ech' zawsze ona nigdy nic [ niby. ] A jednak. Zawsze na lekcji wydziera się, żebyśmy się zamkneli, a potem sama gada i tym podobne. Czy ktoś pomoże mi ją zrozumieć.? .
bez sensu.
to forum "kultura", a nie "wywody osobiste"

Niektórzy tak
Tak niech pani mówi dalej słucham
Konto usunięte: Np. Mam taką koleżankę [znaczy się ja z nią nie ten. ^^ ale jest z mojej klasy.] jest w ogóle taka 'ach, och, ech' zawsze ona nigdy nic
tak .... to bardzo ciekawe
Konto usunięte: A jednak. Zawsze na lekcji wydziera się, żebyśmy się zamkneli, a potem sama gada i tym podobne
acha rozumiem
wie pani co jesteśmy bardzo bliscy rozwiązania pani problemu i podejżewam że przy następnej wizycie dojdziemy do sedna sprawy :)
To rachunek przy kasie do zapłaty
NASTĘ{PNY !!!

zastanawia mnie jaki to ma związek z tym działem.. bo przecież osobowości ludziej nie da się zmienić na siłę. A może po prostu przechodzi burze chormonów?
Konto usunięte: Hmy. więc zaczne tak. ;
czy niektórzy ludzie nie przesadzają.? Zawsze się o coś czepiają, a potem to samo. Np. Mam taką koleżankę [znaczy się ja z nią nie ten. ^^ ale jest z mojej klasy.] jest w ogóle taka 'ach, och, ech' zawsze ona nigdy nic [ niby. ] A jednak. Zawsze na lekcji wydziera się, żebyśmy się zamkneli, a potem sama gada i tym podobne. Czy ktoś pomoże mi ją zrozumieć.? .
forum 5,10,15.
...