wierzycie w miłość pomiędzy Satanistą a zwykłą dziewczyną ??? ja wierze ... a może wy też chodzicie z Chłopakiem / Dziewczyną która jest osobą o innej Kulturze/Stylu niż ty ?? proszę o komentarze na ten temat :"*))
lista tematów
ZAKOCHANA W SATANIŚCIE !!! strona 3 z 8
RexMundi: no co ?
w Wielkiej Brytanii o ile dobrze pamiętam ponad 80 tyś ludzi w tych tam spisach narodowych w okienku wyznanie wpisało JEDI
wiem też że jest to też zalegalizowana wiara
ja to wszystko doskonale wiem

A co do tematu, noszenie pentagramu nie czyni nikogo satanista, mysle ze takich prawdziwych mozna policzyc na palcach jednej reki, i na pewno nie maja 17 lat.
ja tam z szatanem nigdy nie rozmawialem ani nawet go nie spotkalem, zato w oczach osiedlowych mamusiow i babciow zawsze bylem satanista..... potem sprawdzilem w biurze pracy czy sa oferty pracy w tym zawodzie ale jednak szatniarz kiepsko zarabia ... no to musialem sie przekfalifikowac.
zzzzzZZZZZZZZieeeeeeeew
a to satanista jest nie zwykly a ta dziewczyna to juz zwykla tak?
Konto usunięte: a może wy też chodzicie z Chłopakiem / Dziewczyną która jest osobą o innej Kulturze/Stylu niż ty ??
ja nie chodze. nie jestem 16-letnia dziewczynka, ktora z kims chodzi. sama sobie doskonale radze w tej trudnej sztuce poruszania sie. baaa nawet auto potrafie prowadzic. wiec nikt mi w chodzeniu nie musi pomagac.
Roznice kulturowe nie maja dla mnie znaczenia. raczej 90% osob dziwi moja kultura i religia. wiec to ja robie za dziwadlo

Konto usunięte: wierzycie w miłość pomiędzy Satanistą a zwykłą dziewczyną ??? ja wierze ... a może wy też chodzicie z Chłopakiem / Dziewczyną która jest osobą o innej Kulturze/Stylu niż ty ?? proszę o komentarze na ten temat :"*))
A satanista jest niezwykly. Ooo.
Czemu mam nie wierzyc w taka milosc?
Jestem z chlopakiem, ktory slucha totalnie roznej ode mnie muzyki, smieszy go co innego, on wierzy w boga, etc.
I nie przeszkadza nam to.

i to staram sie caly czas pokazac :P innymi slowy kochasz go? to nie zakladaj takich tematow tylko ciesz sie chwilami ktore spedzacie razem :P
to jedna wielka bzdura i brednia
tak samo jak cale zmartwychwstanie, Bog itp
polecam obejrzec ten film:
http://video.google.pl/videosearch?q=zeitgeist&emb=0&aq=f#
mój chłopak jest satanistą ale robi wszystko bym ja sama nie stała sie satanistką i była po prostu sobą :*))