roza303
roza303
  20 ноября 2008 (pierwszy post)

wierzycie w miłość pomiędzy Satanistą a zwykłą dziewczyną ??? ja wierze ... a może wy też chodzicie z Chłopakiem / Dziewczyną która jest osobą o innej Kulturze/Stylu niż ty ?? proszę o komentarze na ten temat :"*))

RybionkaKukurozy
RybionkaKukurozy
  1 декабря 2008
mikeol
mikeol: Dziecko dorastające w normalnej rodzinie

Normalna rodzina to 2 kochajace sie osoby, szanujace sie wzajemnie, kochajace dziecko. 2 osoby, ktore pragna zapewnic swojemu dziecku wszystko co najlepsze, dobre wyksztalcenie, poczatkowe wsparcie finansowe, dobra opieke zdrowotna.
To jest normalna rodzina.
I nie ma znaczenia czy sa to dwie mamusie czy dwoch tatusiow.

mikeol
mikeol: Teraz pomyśl o związku les lub homo i do tego adoptowane małe dziecko, dla takiego dziecka od małego związki les czy homo będą czymś normalnym..

Bo jest czyms normalnym. Zostalam wychowana w rodzinie heteroseksualnej i uwazam, ze para homoseksualna jest normalna para.

mikeol
mikeol: Z drugiej strony ciekawe jaka była by Wasza reakcja gdyby to właśnie wasze dzieci przejawiały sygnały homoseksualne ??

A co to ma do rzeczy? Rodzic kochajacy swoje dziecko chce dla niego jak najlepiej. A jesli dziecko nie spelnia oczekiwan rodzicow w tym przypadku inna orientacja tzn, ze dziecko ma zostac zmuszone do wypelniania rodzicielskich marzen co do dziecka?
Bzdura totalna!
mikeol
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 5
mikeol
  1 декабря 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: I nie ma znaczenia czy sa to dwie mamusie czy dwoch tatusiow.

:szok2:
homoseksualizm jest takim samym zboczeniem jak pedofilizm czy zoofilizm,
to nie jest choroba bo tym nie można się zarazić,
to jest patologia.
Uznając wszelkie odmienne orientacje seksualne za normalne musimy też uznać że pedofile to coś normalnego..

Zaraz ktoś napisze ze był wychowywany przez pedofila i uważa ze nie ma nic złego w molestowaniu dzieci :zonk:, a wręcz przeciwnie to jest normalne:zonk::zonk::zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: Bo jest czyms normalnym. Zostalam wychowana w rodzinie heteroseksualnej i uwazam, ze para homoseksualna jest normalna para.

wieć uważasz ze taki związek to coś normalnego? :zonk:
Widzicie iluna i ruza303, skrzywienie rodzi następne skrzywienie..

Konto usunięte
Konto usunięte: A jesli dziecko nie spelnia oczekiwan rodzicow w tym przypadku inna orientacja tzn, ze dziecko ma zostac zmuszone do wypelniania rodzicielskich marzen co do dziecka? Bzdura totalna!

Nie napisałem że ma spełniać tylko że sprawi zawód rodzicom,
bo w końcu wychowując przekazali jakieś tam nauki i wzorce do powielania,
a tu dziecko się wyłamuje i jest inne niż sobie wymarzyli, więc na pewno zawód..
RybionkaKukurozy
RybionkaKukurozy
  1 декабря 2008
mikeol
mikeol: homoseksualizm jest takim samym zboczeniem jak pedofilizm czy zoofilizm, to nie jest choroba bo tym nie można się zarazić, to jest patologia. Uznając wszelkie odmienne orientacje seksualne za normalne musimy też uznać że pedofile to coś normalnego..

Homoseksualizm NIE jest patologia.
Od 1990roku homoseksualizm NIE jest uznawany za chorobe czy tez zaburzenie. uznawanie homoseksualizmu za patologie jest zwyklym antyspolecznym uprzedzeniem.
Postawienie pedolfilii i zoofili na rowni z homoseksualizmem jest bledem.

mikeol
mikeol: wieć uważasz ze taki związek to coś normalnego?

Tak. a co?

mikeol
mikeol: Widzicie iluna i ruza303, skrzywienie rodzi następne skrzywienie..

A jakie Ty skrzywienie widzisz? Mnie Rodzice nauczyli czegos zupelnie innego niz Ciebie i tyle

mikeol
mikeol: Nie napisałem że ma spełniać tylko że sprawi zawód rodzicom, bo w końcu wychowując przekazali jakieś tam nauki i wzorce do powielania, a tu dziecko się wyłamuje i jest inne niż sobie wymarzyli, więc na pewno zawód..

Zawod ok na poczatku. sa "rodzice" ktorzy wyklna dziecko. sa RODZICE, ktorzy beda kochac swoje dziecko za to jakie jest a nie za to z kim spi!

To bardzo prosta sprawa: kazdy z nas ma wybor, kazdy z nas spi i wiaze sie z tym z kim chce. Jesli nasz zwiazek nie jest zwiazkiem, ktory polega na krzywdzeniu naszego partnera, jesli nie ma cierpienia w tym zwiazku to co nam osobom trzecim do tego?
Iluga
Iluga
  1 декабря 2008
mikeol
mikeol: Z drugiej strony ciekawe jaka była by Wasza reakcja gdyby to właśnie wasze dzieci przejawiały sygnały homoseksualne ??

pytasz o ciekawa rzecz fakt najpierw bylbym zawiedziony ze moja pociecha nie jest taka jak ja sobie wymarzylem ale to nie jest moje zycie, musialo by troche minac czasu fakt ale to jest moje dziecko ktore kocham i szanuje jego decyzje z biegiem lat bym sie pewnie kompletnie przyzwyczail

mikeol
mikeol: iluna

jak juz to ilugi :mrgreen: ale to taki maly szczegol :P
mikeol
mikeol
  1 декабря 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Postawienie pedolfilii i zoofili na rowni z homoseksualizmem jest bledem.

może i nie na rowni ale gdzieś blisko obok, bardzo blisko
Konto usunięte
Konto usunięte: A jakie Ty skrzywienie widzisz? Mnie Rodzice nauczyli czegos zupelnie innego niz Ciebie i tyle

fajnie miałaś nie ma co..
a gdyby tak rodzice małego staśia nauczyli go że ma bić wszystkie dzieci dookoła i on też ywchowa tak swoje dzieci to one będą uważały takie zachowanie za normalne..

Konto usunięte
Konto usunięte: Od 1990roku homoseksualizm NIE jest uznawany za chorobe czy tez zaburzenie.

ale do tego czasu był tak?
Więc pytanie:
Kiedy uznają że pedofilizm jest normą??
mikeol
mikeol
  1 декабря 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: mikeol: iluna jak juz to ilugi ale to taki maly szczegol :P

sorka Iluga
mikeol
mikeol
  1 декабря 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: pytasz o ciekawa rzecz fakt najpierw bylbym zawiedziony ze moja pociecha nie jest taka jak ja sobie wymarzylem ale to nie jest moje zycie, musialo by troche minac czasu fakt ale to jest moje dziecko ktore kocham i szanuje jego decyzje z biegiem lat bym sie pewnie kompletnie przyzwyczail

widzisz a wczesniejpisałeś że spoko, nie ma znaczenia i takie tam
ale jak chodzi już o Ciebie i najbliższych to pojawia się ALE co?
:mrgreen:

założyłem temam na hyde zapraszam do rozmowy:
:zonk: PATOLOGIA:zonk:
Znikam na godzine ale wrócę
RybionkaKukurozy
RybionkaKukurozy
  1 декабря 2008
mikeol
mikeol: może i nie na rowni ale gdzieś blisko obok, bardzo blisko

A dlaczego blisko? Wyjasnij mi jakim sposobem pedofilia ( czyli wykorzystywanie seksualne dzieci ) i zoofilia ( seks ze zwierzetami ) jest blisko homoseksualizmu ( uprawianie seksu za ZGODA obydwojga partnetow ) ?

mikeol
mikeol: fajnie miałaś nie ma co.. a gdyby tak rodzice małego staśia nauczyli go że ma bić wszystkie dzieci dookoła i on też ywchowa tak swoje dzieci to one będą uważały takie zachowanie za normalne..

No tu juz popadasz w skrajnosci. Co ma bicie do homoseksualizmu? Dlaczego Ty uwazasz sie za lepszego czlowieka od homoseksualnej osoby? Niby jakim prawem jestes lepszy a oni sa gorsi?
Owszem mialam bardzo fajnie rodzice nauczyli mnie widziec czlowieka nie jego zycie seksualne!

mikeol
mikeol: ale do tego czasu był tak?

tak samo jak kobiety byly uznawane za czarownice, tak samo jak kobiety, ktore nie moga miec dzieci byly uznawane za grzesznice, tak samo jak mezczyzna byl uznawany za jedyna osobe, ktora ma obowiazek utrzymywania rodziny.
swiat idzie do przodu, nauka, medycyna, technika, kultura. my sie rozwijamy i poznajemy nowe rzeczy. kiedys o homoseksualizmie swiat wiedzial malo i uznawal go za chorobe. DO MOMENTU az specjalisci z calego swiata zajeli sie wyjasnieniem tego "zjawiska"
to naprawde tak trudno zrozumiec? wszystko idzie do przodu wiec znacznie wiecej rzeczy i cech mozna wykluczyc jako chorobe. dzis nie ma skytecznego leku na raka ale za jakis czas moze sie pojawic. dzis rak jest uznawany za chorobe terminalna za jakis czas wcale tak byc nie musi. tak samo z homoseksualizmem.
to proste jak dwa plus dwa. i dziwi mnie, ze tego nie rozumiesz.

mikeol
mikeol: Kiedy uznają że pedofilizm jest normą??

co ma pedofilia do homoseksualizmu jeszcze raz pytam.
nie widzisz roznicy miedzy zmuszaniem wykorzystywaniem seksualnym a dobrowolnym uprawianiem seksu?
jakies problemy ze zrozumieniem rzeczy oczywistych?
Iluga
Iluga
  1 декабря 2008
mikeol
mikeol: fajnie miałaś nie ma co.. a gdyby tak rodzice małego staśia nauczyli go że ma bić wszystkie dzieci dookoła i on też ywchowa tak swoje dzieci to one będą uważały takie zachowanie za normalne..

to akurat sie zdarza niestety

mikeol
mikeol: Kiedy uznają że pedofilizm jest normą??

oby nigdy ale znajac ten swiat to mozna naprawde sie wszystkiego spodziewac, a i tak zaskoczy :woot:

mikeol
mikeol: sorka Iluga

spoko :P
roza303
roza303
  2 декабря 2008

Ku**wa ludzie każdy jest jaki jest... wiem dziecko może mieć zrytą psychikę gdyż może być przezywane przez lubieżników w szkole ale gdy kochające sie rodzice nauczą dziecko żeby nie przejmowało sie tym i wytłumaczą to dziecku przed rozpoczęciem szkoły to samo dziecko nie będzie sie tym przejmować ! każdy jest inny . każda osoba w tym zrytym świecie ma inne poglądy do danego tematu ale to nie znaczy że dane osoby źle wychowają dziecko !

Iluga
Iluga
  2 декабря 2008

roza zgoda no ale popatrz na dzisiejsze gimnazja komus sie nie podoba zbierze ludzi i publicznie zleje badz upokorzy straszne ale prawdziwe a naprawde szkoda ze tak jest ;/

roza303
roza303
  2 декабря 2008

o tak szkoda ludzie są okrutni !! :*(

Iluga
Iluga
  2 декабря 2008

no wlasnie czlowiek to najbardziej okrutne stworzenie moze kiedys sie to zmieni ^^ pozdrawiam ciebie i chlopaka xP

Konto usunięte
Konto usunięte:
Kiyeq
Kiyeq
  3 декабря 2008

tolerancja zrozumienie akceptacja- to się liczy a to kim jest już nie jest tak ważne w związku. Przynajmniej dopóki nie krzywdzi swoim postępowaniem innych.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.