Chodzi mi o zachowanie przy stole wiadamo na sztywniackich zlotach rodzinnych albo oficjalnych bankietach trzeba mieć zasady Savoir Vivre w małym paluszku ale tak na codzień, szczeże, w zaufanym gronie.
podczas jedzenia obiadków gimnastykujecie się z nożem i widelcem czy raczej udko w ręke i do roboty
Przeszkadza wam jak ktoś głośno beka, czy raczej użądzacie zawody kto głośniej ??
nie no bąków to nawet ja nie puszczam :P
preferujecie szybkie posiłki typu zupki chińskie i gotowe dania w słoikach czy raczej domowe przygotowane posiłki ??
i najważniejsze pytanie
Pizze jecie rękoma czy nożem i widelcem?? Osobiście dla mnie ten kto je pizze nożemi widelcem to "pedał"
Smacznego
:)
lista tematów
Kultura :D strona 2 z 2

tomekkolarz: podczas jedzenia obiadków gimnastykujecie się z nożem i widelcem czy raczej udko w ręke i do roboty
w domu rękoma :)
przeszkadza.
tomekkolarz: preferujecie szybkie posiłki typu zupki chińskie i gotowe dania w słoikach czy raczej domowe przygotowane posiłki ??
raczej to drugie, chyba, że się gdzieś śpieszę.
tomekkolarz: Pizze jecie rękoma czy nożem i widelcem?? Osobiście dla mnie ten kto je pizze nożemi widelcem to "pedał"
rękoma, tak jest wygodniej :p
Nie staraj sie zrozumieć wszystkiego,bo wszystko stanie się niezrozumiałe...
tomekkolarz: podczas jedzenia obiadków gimnastykujecie się z nożem i widelcem czy raczej udko w ręke i do roboty
Raczej to drugie :)
Już z tego wyrosłam -.-'
tomekkolarz: preferujecie szybkie posiłki typu zupki chińskie i gotowe dania w słoikach czy raczej domowe przygotowane posiłki ??
Domowe posiłki.

Ale zupki chińskie też lubię

tomekkolarz: Pizze jecie rękoma czy nożem i widelcem?? Osobiście dla mnie ten kto je pizze nożemi widelcem to "pedał"
Czyli czasami jestem pedałem :bezradny:
Jednak wolę rękoma.