Lubicie chodzic do kina i ogladac filmy na duzym ekranie?
Do wszystkich, ktorzy udziela twierdzacej odpowiedzi na to pytanie, kierjue kolejne zapytanie... Na jakim filmie byliscie ostatnio w kinie? Jakie wrazenia? (wypowiadajacie sie zarowno na temat tych, ktore wywarly na Was pozytywne odczucia jak i tych, ktore Waszym zdaniem okazaly sie kompletna klapa)...
lista tematów
Ostatnio ogladany film? strona 1 z 4
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
do kina nie chodzę, gdyż najbliższe dobre kino jest jakieś 50 km ode mnie.
przejazd i bilet wyniósłby mnie bardzo dużo.
na "Papieżu...." w pobliskim kinie.
Wiolonczela.
Polecam fanom azjatyckiego horroru
Owszem, ale bilety nie są tanie. :)
Ostatnio to na Chłopaki też płaczą.
zawiodłam się, myślałam, że ten film będzie dobrą komedią romantyczną, ale się przeliczyłam. kiepski był. nic śmiesznego w nim nie było, i nic co by mogło poruszyć człowieka.
lubie :)
BujajacaWoblokachh: Na jakim filmie byliscie ostatnio w kinie? Jakie wrazenia? (wypowiadajacie sie zarowno na temat tych, ktore wywarly na Was pozytywne odczucia jak i tych, ktore Waszym zdaniem okazaly sie kompletna klapa)...
na "Świadectwie" z klasą. Film był piekny i wzruszający, jak zresztą wszytskie o papieżu.
lubię.
wczoraj na piorunie. ;)
ogólnie bajka mi się podobała.

Konto usunięte: na "Świadectwie" z klasą. Film był piekny i wzruszający, jak zresztą wszytskie o papieżu.
również byłam na tym, w poprzednią sobotę. film mi się nie podobał ani trochę.
wszystkie wcześniejsze o papieżu podobały mi się bardzo. "świadectwo" nie zrobiło na mnie żadnego wrażenia.
nie był najgorszy, ale drugi raz bym się na niego nie wybrała.
widzialam ten film :)
podobal mi sie...
lubie horrory to mogloby byc ciekawe...
mozesz powiedziec cos wiecxej na temat tego filmu?
Konto usunięte: Kobiety. do kitu. amerykaniecka wersja naszych Lejdis i taka kiczowa ze szkoda bylo na bilet. eh.
No to chyba niewiele stracilam, ze moj chlop nie dal sie na to wyciagnac :P
Konto usunięte: na "Świadectwie" z klasą. Film był piekny i wzruszający, jak zresztą wszytskie o papieżu.
Mialam okazje ogladac...
Rzeczywiscie wzruszajacy film, momentami az lezka w oku sie krecic zaczynala...
Ja wczoraj bylam na 'Nie klam kotku'
Szczerze mowiac troche inaczej wyobrazalam sobie ten film, ale zaskoczyl mnie w pozytywnym znaczeniu tego slowa ;]...
Moim zdaniem swietna, komedia - praktycznie przez caly film sie smialam...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
"Goya" z klasą...
Niesamowity dobór kolorów... Ogólnie film trudny dla osób nie doceniajacych filmu jako dzieła sztuki, gdyż tu nie liczyła się fabula biograficzna malarza, a scengrafia.
quote=BujajacaWoblokachh]Ostatnio ogladany film?
Salem's lot - wersja z lat 70-tych.
Lubię jednak u nas w mieście jest stare kino ( z jednej strony to dobrze)
jednak już w środku nie
z racji tego .. do kina idę jak już na prawdę się uprę
napisałbym "Awake" ale że tylko ja przyszedłem to odwołali seans

więc ostatni film na jakim byłem to " Aleksander"

warto było iść by na dużym ekranie zobaczyć sceny bitewne
a szczególnie bitwę nad rzeką Hydaspes

i śmierć Bucefała

Scorched - ( Kasjerzy czy kasiarze)
na TVP2 o 0.50 wczoraj (dziś)
...Ignorance is bliss...
mnie też, chociaż pomysł, by wyjście na ten film było obowiązkiem dla całej szkoły nie podobał mi się. zwłaszcza, że znajduje się tam także zawodówka.
jest to opowieść o wiolonczelistce, która w przeszłości przeżyła wypadek samochodowy. W wypadku ginie jej przyjaciółka. Im bardziej pragnie zapomnieć, tym bardziej wspomnienia nie dają jej żyć. Dostaje tajemniczą kasetę z muzyką graną na wiolonczeli, od tego czasu w jej domu dzieją się dziwne rzeczy :)
Ogólnie koreańskie horrory mają to do siebie, że początek bardzo się przeciąga, by fabuła stała się jak najbardziej straszna oraz mało zrozumiała :)
Tak..