Ostatnio ogladany film? strona 3 z 4
Do wszystkich, ktorzy udziela twierdzacej odpowiedzi na to pytanie, kierjue kolejne zapytanie... Na jakim filmie byliscie ostatnio w kinie? Jakie wrazenia? (wypowiadajacie sie zarowno na temat tych, ktore wywarly na Was pozytywne odczucia jak i tych, ktore Waszym zdaniem okazaly sie kompletna klapa)...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
W krakowskich kinach ani razu mi sie taka sytuacja nie zdarzyla...
taki typ samotnika z ciebie :P
Ja uwielbiam ludzi nie wytrzymalabym z dala od nich, chociaz sa sytuacje, kiedy wcale na oczy bym nie chciala ich widziec...
...wiec moze jednak az tak wiele nie stracilam :)...
zaloze temat na forum, albo na pw sie pochwale jakw razenia

gdzie tu Kraków do Brodnicy
chyba tylko jeśli chodzi o Zabytki

owszem
jestem raczej outsajderem
zacytuje Księgę Dżungli
"..im bardziej poznaję ludzi tym bardziej chciałbym być zwierzęciem.. "

nie tlyko zabytki mamy fajne...
mamy kina, co nie swieca pustkami :P, mase pubow, i jeszcze wiecej cudzoziemcow

w tej kwestii mam podobne zdanie... :)
Tak samo na pewno nie bedzie, co nie znaczy ze bedzie diametralnie inaczej, znam siebie...wiem ze pewnych rzeczy potrzebuje tak, jak ryba wody, bez nich po prostu uschne i stane sie warzywkiem, a na to nie pozwole...stane na glowie, ale pogodze jedno z drugim...taka mam nadzieje.

wiadomo, obowiazek, obowiazkiem, jasne ze nie postawie piwka z kumplami przed moim dzieckiem...ale bede staral sie zawsze znalezc czas dla przyjaciol, nie bede sie staral, po prostu bede go znajdywal chocbym mial wydluzyc sobie dobe do 30 godzin :P
NIGDY nie pozwole zeby zona mi znajomych wybierala, no fuckin' way...
nie, tak na pewno nie bede robil, nie klamie...nikogo, nigdy...tym bardziej kobiety z ktora bede chcial spedzic zycie.
na pewno nie na kazde zawolanie, ale widujemy sie regularnie, dosc czesto, bez wiekszych przeszkod...(od czego sa dziadkowie pilnujacy wnukow :D )
gdzie tu porównywać nasze miasta

taa bo u nas nie ma :)
bez przesady no ;p
Ja Ci źle nie życzę

no tak..ale jednak dziecko dużo zmienia

to jest inna bajka
uwierz mi że to nie jest tak wesoło z dziadkami

wczoraj byłam na "Zmierzchu"... ;D świetny filmik ^^ jak ktoś lubi horror połączony z romansem to POLECAM :PP
A sprobowalbys tylko ;)

bezsprzecznie tak. niekoniecznie na gorsze...
ja juz mojej mamie powiedzialem ze dziecka z nia nie zostawie bo bedzie chciala po swojemu wychowywac

...zreszta, najpierw to trzeba partnerke sobie znalezc odpowiednia by o dzieciach myslec, a tych jak na lekarstwo...
Ale u mnie sa lepsze :P
I jakie wrazenia?

Niby jest to samo, ale kazdy z tych filmow tak na prawde pokazuje jego osobe od innej storny - jeden skupia sie np abrdizej na czasach mlodosci kolejny bardziej na jego nauczaniu, a jeszcze inny na ludziach z jego otoczneia...
Ostatnio byłam na "elektryzującym maratonie". Obejrzałam tylko dwa filmy. ;)
Karmel.
Film bardzo bardzo ok! Żałuje jedynie że zbyt mało Bejrutu było pokazane (i libańskich krajobrazów w ogóle), bo salony kosmetyczne wyglądają przecież dosyć podobnie na całym świecie, no i że muzyka jednak nie zachwyciła za bardzo (jak na możliwości tak genialnego muzycznie kraju jak Liban). Ale ogólnie arcydzieło. No i kobiety jak z bajki...; )
Ostrożnie, pożądanie.
Film był pewnym zaskoczeniem dla mnie, spodziewałem się nieco innej historii. Znakomity jest Tony Leung, zupełnie w innym emploi niż we wcześniejszych filmach. Parę razy byłem zaskakiwany rozwojem wydarzeń, to w kinie lubię najbardziej. Doskonale zdjęcia, ostre sceny erotyczne nakręcone w sposób niebanalny co powoduje ze nie interesuje nas seks dla samego seksu a dostrzegamy ludzi o skrajnych charakterach.. naprawdę rewelacja. Polecam jako film na długie randki.