hey czy mozna jakos samemu sprawdzic czy nasz dom jest nawiedzony ...
mieszkam tu 3 lata poprzedni wlasciciel powiesił sie na schodach czasami mam schizy ze gdy bede schodzic bedzie tam wisiał ale to tylko wyobraznia czy mozna jakos sprawdzic czy nasz dom jest nawiedzony albo wydrukowac gdzies tablice do rozmowy z duchami??
lista tematów
duchy strona 1 z 2
wish you were here
I miss your laugh, I miss your smile
I miss everything about you
I've got feelings for you babe
And I miss you like hell
przy przyjmowaniu kolędy ksiądz zawsze święci mieszkanie...
ale jeżeli czujesz się niepewnie w kazdej parafii jest egzorcysta...mozna z nim na ten temat porozmawiać...
...lub wynająć medium do rozmowy z duchami... jednak dla mnie to ekstramalne przezycie:]
Ludzie w Stanach masowo je kopowali podczas wojny w Wietnami zeby porozumiec sie z bliskimi,których tam stracili. Wiem ze wiele osób wariowało,ale to nie koniecznie musi być sprawka duchów...
Wiara czyni cuda:-)
Konto usunięte: mieszkam tu 3 lata poprzedni wlasciciel powiesił sie na schodach czasami mam schizy ze gdy bede schodzic bedzie tam wisiał ale to tylko
Ja bym niezamieszkała w takim domu, nie było innych?
Nie, nie mamy z sobą nic wspólnego.
Może nie przyszedł?
PoezjaCzarownicy: Ludzie w Stanach masowo je kopowali podczas wojny w Wietnami zeby porozumiec sie z bliskimi,których tam stracili. Wiem ze wiele osób wariowało,ale to nie koniecznie musi być sprawka duchów...
Jak kopiowało?

Podobno..
fakt...:)
ja bym się nie odwazyła uczestniczyć w takim seansie z niedoświadczonymi ludzmi... wiem, jak wygladała sytuacja, kiedy moje kolezanki w podsatwówce wywoływały ducha zmarłej babci w tym domu.. wszystkie sprzety elektryczne psuły sie przez ponad pół roku... pomimo, że nie było żadnych przepięć i usterek,... było to pewne, gdyz jej rodzice pracowali w zakładzie energetycznym...