Witam.
Mam pytanko w sumie tak do wszystkich i do nikogo,czemu nie wszystkie książki są przetłumaczone na język polski ? Strasznie mi zależy na przeczytaniu książki "The Freedom Writers Diary" Dziennik pisarzy wolności.. a nie można go dostać w polskich sklepach.. nie potrafię na tyle języka angielskiego żeby czytać cała książkę.. może znacie jakieś sposoby albo co kto zajmuje się tłumaczeniem takich przypadków.. :)
lista tematów
Poslka .
o tak książka jest na pewno świetna, też bym z chęcią przeczytał lecz to dziwne że nie ma po polsku ponieważ została przetłumaczona na wiele wiele języków
ucz sie angielskiego i czytaj ?? ... ludzie mnie dobijaja .. wszystko na tacy ... wszystko pod nos ...
jedyną radę jest nauka płynnego czytania i rozumienia języka angielskiego . teraz każdy powinien go znać .
pozdrawiam
Konto usunięte: Witam.
Mam pytanko w sumie tak do wszystkich i do nikogo,czemu nie wszystkie książki są przetłumaczone na język polski ? Strasznie mi zależy na przeczytaniu książki "The Freedom Writers Diary" Dziennik pisarzy wolności.. a nie można go dostać w polskich sklepach.. nie potrafię na tyle języka angielskiego żeby czytać cała książkę.. może znacie jakieś sposoby albo co kto zajmuje się tłumaczeniem takich przypadków.. :)
masz 2 wyjscia.
-naucz sie angola,jako tako,wcale nie musisz znac perfect.Bedziesz czytal angielska ksiazke to tez przyswoisz troche anglika i bedziesz sie czul jakbys czytal po polsku.
- zalatw sobie e-booka i wrzucaj strony do translatora,ale uwierz bedziesz wolal sie angola nauczyc niz czytac tak ksiazke