komu podobal sie film? a komu nie i dlaczego tak a nie inaczej?;D pozdrawiam
lista tematów
lejdis
mi nie
humor na niskim poziomie
gra aktorska pozostawia dużo do życzenia
wulgaryzmy które mają śmieszyć ( inaczej może nie było by nic śmiesznego)
męczący
fabuła i motywy są naciągane, aby całość wpisać w z góry założony koncept
dno
i jeszcze ta nagroda za najlepszą komedie

odpowiedź na TESTOSTERON ? idealna (oba filmy to porażki )
...Ignorance is bliss...
A mnie się tam podobał.;p Nie przeszkadzała mi zbytnio nieco sztuczna gra aktorów i naciągana fabuła - ważne, że film był (dla mnie) zabawny. Niski poziom też mi nie przeszkadzał, ja lubię oglądać głupie komedie. Czasem, po prostu dla poprawy humoru, kiedy na nic ambitniejszego nie mam siły.(; Podobały mi się głupawe, ale śmieszne dialogi i cała ta zakręcona fabuła.
oglądałam, coprawda nie w kinie, ale wypożyczyłam sobie jakiś czas, po szumie jaki ten film wywołał. Wg mnie jest to totalne dno, humor niskich lotów, wulgarne, denne. jakas godzine wytrzymałam bez przewijania potem juz leciałam na przewijaniu filmu aby szybciej się skonczył. z dwojga złego wole 'testosteron', niz 'damska odpowiedz na niego'
ale co kto lubi
Najgorsze w tym filmie jest to, ze rezyser na sile próbował udowodnić swoją teze, taka stereotypizacja nie jest dobra,a przez to film wydal mi sie mało wiarygodny. Takie kino nie jest dla mnie.
Nie, nie mamy z sobą nic wspólnego.
RexMundi: humor na niskim poziomie
gra aktorska pozostawia dużo do życzenia
wulgaryzmy które mają śmieszyć ( inaczej może nie było by nic śmiesznego)
męczący
fabuła i motywy są naciągane, aby całość wpisać w z góry założony konceptdno i jeszcze ta nagroda za najlepszą komedie
odpowiedź na TESTOSTERON ? idealna (oba filmy to porażki )
Nie mam nic do dodania:)
byla wielka reklama a film przestalam ogladac po 20 minutach bo tak mnie nudzilo ze wolalam isc spac 

Lejdis podobało mi się bardziej niż Testosteron. A jak poszłam na Idealnego faceta dla mojej dziewczyny, to już zwątpiłam w nasze polskie filmy. Zamiana też szału nie zrobiła.
Lejdis podobało mi tylko dlatego, że był o babach i fajna była fabuła :)
Lejdis podobało mi tylko dlatego, że był o babach i fajna była fabuła :)