Nie widzę podobnego tematu, więc zakładam
Jak wiecie w USA kończy się właśnie IV sezon tego serialu... Został ostatnie 3 odcinki.. Teraz pytania:
Q. Który sezon uznajecie za najlepszy ?
Q. Ogląda ktoś IV sezon czy czekacie aż wyemituje to Polsat ?
Q. Jeśli to oglądacie, to czy nie sądzicie, że fabuła IV sezonu stała się trochę śmieszna ? Chodzi mi np o wymyślenie matki T-Baga itp
To mój pierwszy temat na " Kulturze " więc o wyrozumiałość proszę... ;]
lista tematów
Prison Break sezon IV strona 2 z 8
Pierwszy
Wolę oglądać na bieżąco z emisją w stanach. Zresztą nie przepadam za lektorem.
Konto usunięte: Q. Jeśli to oglądacie, to czy nie sądzicie, że fabuła IV sezonu stała się trochę śmieszna ?
Już trzeci sezon był naciągany. Serial powinien się skończyć na drugim sezonie, kiedy Micheal wraz z Sarą miał odpłynąć łodzią z 5 mln dolarów do Panamy.. Nie chce mi się rozpisywać na temat fabuły, bo śmierdzi to spojlerami. Ale śmieszą mnie postacie Dona Selfa czy Christiny Scotfield. Brakuje Sucre..

Też o tym słyszałem. Flashfordach z przeszłości

Zatem twój post był niezbędny.
Konto usunięte: Gutek909:
Q. Jeśli to oglądacie, to czy nie sądzicie, że fabuła IV sezonu stała się trochę śmieszna ? Chodzi mi np o wymyślenie matki T-Baga itp
Kurna, nie oglądałem ostatnich trzech odcinków... Gutek popsułeś mi zabawę
A co to za wymyślenie? Każdy ma matkę, o przeszłości T-Baga wiemy mało

Konto usunięte: Wogóle nie oglądałam.
Rozśmieszyło mnie to, że są na wyspie, a zawsze makijaż, zawsze w miarę czyste ubranie etc, etc.
Obejrzałam jeden odcinek i dałam sobie spokój :)
Makijaż ? Pierwsze słyszę, a obejrzałem wszystkie odcinki.
Akurat Lost najlepsze sezony miał 1-2 jak w każdym serialu. Ten ma jedną zaletę, zagadki można rozwiązywać sami i trzeba trochę pomyśleć podczas oglądania.