Konto usunięte: obejrzalam 23 i 24 odcinek i znow sie poryczalam, szkoda, ze wiedzialam jak smierc Michaela na pewno nie bedzie wygladala:
Strasznie wrażliwa jesteś

. Skoro tak lubisz płakać to polecam Seven Pounds :)
Konto usunięte: i znow mnie zirytowala reakcja Sary... zero emocji! chore to jakies...
Ogólnie aktorka grająca Sarę to porażka. Zwykłem nazywać ją "Poker Face". Na każdą sytuację reaguje tą samą mimiką. Wytrzeszcza oczy, twarz seryjnej morderczyni.
Konto usunięte: i dostrzeglam jeden bład, jak szly w wiezieniu na stolowke to Gretchen miala na sobie t-shirt, a na stolówce juz bluze...
Po drodze zwinęła jakąś "cizie".
Konto usunięte: Bystre oko... Ale takich błędów w całym PB było dużo, za dużo
W pierwszym sezonie zdarzyła się scena w której Micheal nie miał na ciele tatuaży..
Konto usunięte: iedy sie oglada z napisami, a tam bylo przeciez sporo dialogow...
Lektor brzmi śmiesznie. Zresztą serial puszczany przez telewizję w Polsce na Polsacie był cenzurowany. Dlatego wszystko wyglądało komicznie. Chociaż oglądałem w telewizji może jeden odcinek w towarzystwie znajomych

.
Nie zdarza mi się oglądać seriali w telewizji. Za bardzo irytują mnie reklamy i wyczekiwanie.
Obecnie oglądam dwa seriale. Burn Notice i Life. Oba w podobnej tematyce. Zwłaszcza ten pierwszy przypadł mi do gustu. Polecam zwłaszcza męskiej widowni. Świetna kreacja Jeffrey'a Donovana ( Micheal Western ). Narrator w postaci myśli głównego bohatera, na wzór serialu Dexter.