Nie widzę podobnego tematu, więc zakładam
Jak wiecie w USA kończy się właśnie IV sezon tego serialu... Został ostatnie 3 odcinki.. Teraz pytania:
Q. Który sezon uznajecie za najlepszy ?
Q. Ogląda ktoś IV sezon czy czekacie aż wyemituje to Polsat ?
Q. Jeśli to oglądacie, to czy nie sądzicie, że fabuła IV sezonu stała się trochę śmieszna ? Chodzi mi np o wymyślenie matki T-Baga itp
To mój pierwszy temat na " Kulturze " więc o wyrozumiałość proszę... ;]
lista tematów
Prison Break sezon IV strona 7 z 8
Obejrzałem w końcu "The Final Break". Zakończenie w klimacie 1 sezonu. A ja byłem przekonany po docinku 22, że Michael umarł z powodu choroby... Smutny koniec PB
obejrzalam 23 i 24 odcinek i znow sie poryczalam, szkoda, ze wiedzialam jak smierc Michaela na pewno nie bedzie wygladala:
bo przeczytalam to zanim jeszcze sciagnelam;]
i znow mnie zirytowala reakcja Sary... zero emocji! chore to jakies...
i dostrzeglam jeden bład, jak szly w wiezieniu na stolowke to Gretchen miala na sobie t-shirt, a na stolówce juz bluze...
Konto usunięte: obejrzalam 23 i 24 odcinek i znow sie poryczalam, szkoda, ze wiedzialam jak smierc Michaela na pewno nie bedzie wygladala:
Strasznie wrażliwa jesteś

Ogólnie aktorka grająca Sarę to porażka. Zwykłem nazywać ją "Poker Face". Na każdą sytuację reaguje tą samą mimiką. Wytrzeszcza oczy, twarz seryjnej morderczyni.
Konto usunięte: i dostrzeglam jeden bład, jak szly w wiezieniu na stolowke to Gretchen miala na sobie t-shirt, a na stolówce juz bluze...
Po drodze zwinęła jakąś "cizie".
W pierwszym sezonie zdarzyła się scena w której Micheal nie miał na ciele tatuaży..
Lektor brzmi śmiesznie. Zresztą serial puszczany przez telewizję w Polsce na Polsacie był cenzurowany. Dlatego wszystko wyglądało komicznie. Chociaż oglądałem w telewizji może jeden odcinek w towarzystwie znajomych

Nie zdarza mi się oglądać seriali w telewizji. Za bardzo irytują mnie reklamy i wyczekiwanie.
Obecnie oglądam dwa seriale. Burn Notice i Life. Oba w podobnej tematyce. Zwłaszcza ten pierwszy przypadł mi do gustu. Polecam zwłaszcza męskiej widowni. Świetna kreacja Jeffrey'a Donovana ( Micheal Western ). Narrator w postaci myśli głównego bohatera, na wzór serialu Dexter.
Konto usunięte: Ogólnie aktorka grająca Sarę to porażka. Zwykłem nazywać ją "Poker Face". Na każdą sytuację reaguje tą samą mimiką. Wytrzeszcza oczy, twarz seryjnej morderczyni.
cos jest nie tak skoro skoro smierc Michaela poruszyla mnie bardziej niz ją

Bellick robil 2 razy to samo, policjanci pojawiali sie znikąd, kellermanowi zniknal w sekundzie piercien z palca, itp itd;)
mnie tez, dlatego robilam maratony albo chociaz po 2 odcinki na raz;)
to moze ja sobie dokoncze Seks w wielkim miescie;)

Konto usunięte: Bellick robil 2 razy to samo, policjanci pojawiali sie znikąd, kellermanowi zniknal w sekundzie piercien z palca, itp itd;)
Mój brat mawiał, że Brad ma twarz sku.. :)

W pierwszym sezonie jeszcze musiałem znosić wieczny grymas Robin Tunney

Myślę, że w wakacje kiedy będę miał więcej wolnego czasu obejrzę jeszcze raz pierwszy sezon Prison Break. Najlepszy sezon ze wszystkich seriali.