Piszę w tym dziale bo to coś z kulturą związane na pewno jest :D
Dorzeczy :D
Jutro idę się zapisać na tatuaż Wybrałem pajączka na lewym barku.
Pytanie brzmi, czy tatuaż pająka ma jakieś znaczenie? Bo wiem że na kostce oznacza złodzieja. Ale nie mogę nigdzie znaleźć w google czy ma jakieś znaczenie na barku. Więc jak ktoś może to niech napisze co oznacza taki tatuaż.
Tatuaż.
chyba chodziło o całą serie

ale kazdy lekarz ma inną teorie na ten temat

ja mialam drugie szczepienie po miesiącu a 3 prawie po 3ech

wiekszosc znajomych natomiast miała szczepienia co miesiąc

A ja dalej będe miał ubaw jak młody z tym pająkiem pójdzie siedzieć i przyjdzie pora pryszniców :-=))))))
Pochwal się, pokaż fotkę. Zobaczymy co takiego nabroiłeś.
Myślę, że każdy pozer z tatuażem gdyby poszedł do więzienia spotkałaby go nieprzyjemność. Powodu do bójki nie jest trudno znaleźć.
A co do żółtaczki. Trzy zastrzyki co miesiąc. Ale obecnie szczepienie jest obowiązkowe bodajże w którymś roczniku gimnazjalnym.
tak całą serie.. mój tato, jak miał operacje to musiał czekać 3 miechy, az skończy brac całość... to było z 3-4 lata temu, wiec mozliwe, że teraz mają inne techniki:)
a żółtaczka to faktycznie paskudna choroba o któej można dowiedzieć się przypadkiem... ostatnio kumpela zaraziła się u dentysty, bo asystentka zraniła się podczas borowania... okazało się, ze ma żółtaczkę o której nawet nie wiedziała...
to jest okropne

Słuchaj, a ten pająk to w ogole cokolwiek dla Ciebie znaczy, czy tatuaz zrobiles, bo to teraz modne?
Nie chcialo mi sie przegladac calego tematu, wiec pytanie czysto z ciekawosci.
dolaczez sie do pytania i jeszcez powied zskad masz wzor tego pajaczka?
bo chyba nie z netu ani katalogow:) dziarac gotowy wzor to jest najwieksza porazka z mozliwych.
Pajączka nie zrobiłem :) wzór nie był z neta :) A co kogo to obchodzi skąd mam wzór? ;) Zrobiłem sobie skorpionka ;)
Powód? Znak zodiaku ważnych dla mnie osób(wiekszość moich najlepszych znajomych ma skorpiona) po2gie ma moc uzdrawiającą i łagodzi konflikty :)
Nie miałeś pomysłu na tatuaż i zrobiłeś go na siłę tłumacząc się beznadziejną definicją i znakiem zodiaku. A skorpion zawsze kojarzył mi się z kobietą.. Niegroźny, ale zabójczy może dlatego to kobiety tatuują skorpiony..
Jak pisałem. Tatuaż musi być przemyślany nie róbcie podobnych rzeczy jak kolega wyżej.
a co ci do tego kto i jaki robi tatuaż?;> Każdy ma swój styl :) I lubi to co lubi :) A tatuaż to ozdoba ciała;) I dalej tak będzie ;) A jeżeli ktoś chce coś upamiętnić to może sobie zrobić obraz na płótnie ;) Wytrzyma wieki :) na pewno 95% ludzi robi tatuaż bo się mu podoba :) I co w związku z tym? Ktoś ubzdurał że musi coś znaczyć... Dziwni Ludzie :D