Czy jest jakiś film który wzruszył was do łez?
lista tematów
Jaki film wzruszył Was najbardziej? strona 3 z 3
Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moim produktami kulinarnymi. Jeśli chcesz chapsnąć naprawdę dobry sernik rafaello to znajdziesz go właśnie tu! www.smacznieitanio.pl/sernik-rafaello-na-zimno/ Polecam także inne moje przepisy www.smacznieitanio.pl
"Stowarzyszenie Umarłych Poetów"
"Requiem Dla Snu"
"300 mil do nieba"
"Pearl Harbor"
"Pasja"
"Forest Gump "
"Słodki Listopad"
"Troja"
"Cast Away: Poza Światem "
"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "
nie oglądałem ;)))
chociaż mi nie chodzi o wzruszenia typu łzy i itp. tylko takie wewnętrzne np. wtedy coś takiego dostałem jak Oscar Schindler stał otoczony przez uratowanych i zaczął ściągać sygnet z dłoni potem wskazywać na samochód twierdząc że po co mu to, mógł uratować sprzedając te rzeczy jeszcze kilka osób

"7 dusz"
"szkola uczuc"
"szkola uczuc"
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Konto usunięte: nie oglądałem ;)))
chociaż mi nie chodzi o wzruszenia typu łzy i itp. tylko takie wewnętrzne np. wtedy coś takiego dostałem jak Oscar Schindler stał otoczony przez uratowanych i zaczął ściągać sygnet z dłoni potem wskazywać na samochód twierdząc że po co mu to, mógł uratować sprzedając te rzeczy jeszcze kilka osób
Oczywiście, że mi także nie chodzi o łzy, ale o to, że każdy z tych filmów wywarł na mnie ogromne wrażenie.
Polecam Ci dzieci Ireny Sendlerowej. Osobiście nie przepadam za amerykańskimi produkcjami o tematyce II wojny światowej, ale ten jest inny. :)