Witam
Własnie wróciłem z tego filmu. Każdy wie o czym jest ten film więc napisze tylko wrażenia.
Najpierw minusy:
Przez 2h nudna fabuła
W nie których miejscach lekko nie dopracowany
Troche pomieszane fakty.
Plusy:
Takich ku*a efektów to ja jeszcze nigdzie nie widziałem!!
Scena z wulkanem po prostu mistrzostwo połączenia video i audio(aż się siedzenia w sali zatrzęsły jak pierd*ło)
Ostatnie 40 minut bardzo bardzo wciąga!(szkoda ze tylko 40minut z prawie 3 godzinnego filmu)
W nie których scenach miało się wrażenie że to dzieje się na prawdę!
Za fabułę daje 5/10 za efekty 11/10 !!
Najlepszy film katastroficzny ostatnich lat, bije "Po jutrze" i wszystkie inne kinowe sci-fi na głowe .
Jeśli coś takiego ma się w przyszłości wydarzyć... to faktycznie lepiej nawet nie próbować w to wierzyć.
"ludzie nie mogą znać prawdy bo panika byłaby nieokiełznana. Ale na szczęście ludzie nie dostrzegają prawdy, gdyż interesuje ich tylko to co dzieje się na ich własnym podwórku..."
Ktoś już z Was był, jak Wam sie podobało to Amerykańskie show ?
lista tematów
Film 2012 strona 2 z 2
wczoraj jadąc furą słyszałem w audycji radiowej że na ten film szkoda kasy, lepiej kupić biednym dzieciom coś do jedzenia i przekazać reszte z tych prawie 20 zł. na bilet gdzieś na charytatywny cel ;) i inne takie słowa krytyki tego typu :D Radio " trójka" więc coś opiniotwórczego :) coraz bardziej zastanawiam się nad seansem