Serial "Rodzina zastępcza plus" zniknie z Polsatu po dziesięciu latach obecności na antenie stacji.
Obsada serialu "Rodzina zastępcza"/ fot. Paweł Przybyszewski/ mwmedia
Polsat zdecydował, że nie nakręci kolejnej serii "Rodziny zastępcza plus". Oficjalne przyczyny tej decyzji nie są jeszcze znane. Kierownictwo stacji i producenci serialu zastanawiają się obecnie nad formą zakończenia produkcji.
"Rodzina zastępcza" pojawiła się na antenie w 1999 roku. Pięć lat póżniej zmieniono jej tytuł na "Rodzina zastępcza plus". Największą popularnością serial cieszył się w latach 1999- 2001, kiedy oglądało go średnio cztery miliony widzów - wynika z danych AGB Nielsen Media Research. Ostatnio przed telewizorami zasiadało średnio 1,36 miliona osób.
lista tematów
Polski serial zniknie z anteny po 10 latach :( strona 2 z 2
i dobrze. niech lepiej wykupią więcej filmów pełnometrażowych.. jakieś hity, a nie kevina samego w domu puszczać co święta... a kto dziś ogląda seriale.. jeszcze o porze jak nikogo nie ma w domu
To to jeszcze leci

Konto usunięte: Swoją drogą pamiętam jak na ekran wchodziły Rodzina Zastępcza, Graczykowie i Świat wg Kiepskich. Pokazano po 3 pilotowe odcinki każdego z nich i widzowie mieli zdecydować, który jest najlepszy. Okazało się jednak, że wszystkie trzy cieszyły się dużą popularnością i wszystkie zostały kontynuowane. Z perspektywy czasu można ocenić, że najlepszą z tych produkcji okazał się Świat wg Kiepskich, nie dość, że najdłużej utrzymuje się na antenie, to jeszcze nikt nie zmieniał jego nazwy.
Ale i tak 13 posterunek był najlepszy

A z tej całej 3 to Kiepscy

no ale ileż można też to oglądać

no to było dobre :)
ale ktoś to ogląda, jak dla mnie strata czasu to już wolę fotkę :P
może nie byłem jakimś wielkim fanem rodziny zastępczej ale jakieś 5 lat temu jak nie miałem co robić to zdarzyło mi się oglądać :) Moim zdaniem z początku było bardziej ciekawe niż późniejsze odcinki :P już trochę to beznadziejne to było dlatego już nawet czasami tego nie oglądałem co i tak było rzadkością ;]]
No no dobry pomysł... Może powinien powstać serial o przygodach Teamu Fotka.pl. Takie coś w stylu wielkiego brata, ale z kamerami tylko w miejscu pracy i żadnych kamer w ubikacji :D
Konto usunięte: Serial "Rodzina zastępcza plus" zniknie z Polsatu po dziesięciu latach obecności na antenie stacji.
I dobrze :D bo to taka sama tragedia jak M jak murarz, PozłacaniPolscy, Moda na porażkę i przede wszystkim Kran... To ja już wolę "święta wojna", ale tylko jak już mi się naprawdę nudzi.
Wogóle TV schodzi na psy :D, gdyby nie pakiet Discovery, Nationa Geographic i TVN Turbo to bym mógł całkiem z niej zrezygnować...