Witam;) Mam dylemat.
Ogładał z was ktoś film: dziewczyna z ekstraklasy lub Plan B? Wybieram się do kina i nie mam pojęcia który film wybrać. Który jest ciekawszy waszym zdaniem? A może jakiś inny polecacie?
lista tematów
ostatnio w kinach
Konto usunięte: Witam;) Mam dylemat.
Ogładał z was ktoś film: dziewczyna z ekstraklasy lub Plan B? Wybieram się do kina i nie mam pojęcia który film wybrać. Który jest ciekawszy waszym zdaniem? A może jakiś inny polecacie?
nie widzialam zadnego (szczerze mowiac, to nawet o zadnym nie slyszalam, no chyba ze po angielsku zwa sie inaczej).
nowy shrek chyba jest juz w kinach

Planu B nie ogladałam ale Dzieczyne z Ekstraklasy widziałam :p i szczerze mówiać podobała mi sie :PP
"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "
Konto usunięte: Witam;) Mam dylemat.
Oglądałam 'Plan B'. Muszę powiedzieć, że fabuła jest przewidywalna, ale film bardzo przyjemnie się ogląda.. Taka typowa komedia romantyczna, jeśli lubisz to obejrzyj