Basia
Basia
  6 апреля 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Gothiclady
Gothiclady
  14 января 2012

książek nie czytałam - przyznaję się bez bicia i bardzo żałuję. ale jako że film jest dla mnie mistrzowski to książka musi być mentalnym orgazmem :)

Patrishia
Patrishia
  14 января 2012

Ja wczoraj zrobiłam rezerwację do kina na to i mam nadzieję, że mimo sympatii do wersji szwedzkiej ten również mi się spodoba. No i mojej towarzyszce, która szwedzkiej nie oglądała. :-)

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  14 января 2012
Gothiclady
Gothiclady: książek nie czytałam - przyznaję się bez bicia i bardzo żałuję. ale jako że film jest dla mnie mistrzowski to książka musi być mentalnym orgazmem :)

kupiłem siostrze Millenium na święta
skończyła czytać drugi tom - twierdzi że II jest o nieba lepsza od jedynki i liczy że III będzie lepszy od II
filmów nie widziałem
...Ignorance is bliss...
ZarabiajPrzezNeta
wpis jest ukryty
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 января 2012

Moich ukochanych Piratow :zakochany: bylam w kinie, ale obejrzalam drugi raz, bo musze miec w kolekcji swojej :D Mam nadzieje, ze nie bede musiala kolejnych 4 lat czekac na nastepna czesc :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

JFC
JFC
  14 января 2012
Dom zły Ci sami aktorzy co z Weselu, ale mniejsza z tym. Dobry film.
Gothiclady
Gothiclady
  14 января 2012
RexMundi
RexMundi: skończyła czytać drugi tom - twierdzi że II jest o nieba lepsza od jedynki i liczy że III będzie lepszy od II filmów nie widziałem

jeśli chodzi o film, to ostatnia część niby najlepsza. a ja nadal pluję sobie w brodę, że książek nie kupiłam
JFC
JFC
  14 января 2012
massacre
massacre: Moich ukochanych Piratow bylam w kinie, ale obejrzalam drugi raz, bo musze miec w kolekcji swojej :D Mam nadzieje, ze nie bede musiala kolejnych 4 lat czekac na nastepna czesc

W następnej części Jack będzie walczył o statek z jakąś brodatką piratką bez oka, która okaże się jego matką, a Bloom zostanie gejem i zakocha się w jego synie, którego spłodził z jakimś potowrem morskim, Kira go zabije z zazdrości i spuści na siebie gniew matki (potwora), cała reszta będzie miała dylematy moralne czy pomóc jej czy nie, Jack jak zwykle odwali jakiś podstęp ze zmianą stron konfliktu, zrobi kilka akrobacji...a na koniec pomoże im matka Jacka, zginie razem z potworem i wsyscy będą szcześliwi. :ninja:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  14 января 2012
massacre
massacre: Moich ukochanych Piratow bylam w kinie, ale obejrzalam drugi raz, bo musze miec w kolekcji swojej :D Mam nadzieje, ze nie bede musiala kolejnych 4 lat czekac na nastepna czesc

10 lat od części 3
co Will wróci na jeden dzień na ląd by znowu bzyknąć Elizabeth
która będzie miała już 10 letniego synka
...Ignorance is bliss...
Scrat
Scrat
  14 января 2012

Ja polecam rowniez egzorcyzm w wykonaniu Hopkinsa

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  14 января 2012

Krew : ostatni wampir.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 января 2012
RexMundi
RexMundi: 10 lat od części 3

Wiem :zakochany: Zaczelam na Piratow chodzic do kina z moim ex... a tu juz inny facet, dziecko, rodzina :zabawa: jak ten czas leci ^^

A na dzisiejszy wieczor we dwoje :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

kuba92762
kuba92762
  14 января 2012
RexMundi
RexMundi: skończyła czytać drugi tom - twierdzi że II jest o nieba lepsza od jedynki i liczy że III będzie lepszy od II filmów nie widziałem

Jak sie przejdzie przez pierwsze 150 stron drugiego tomu to potem już jest tylko akcja, w trzecim tomie akcja jest od pierwszej strony bo to kontynuacja.Az szkoda, ze ksiazka taka 'krotka':)
LadyDomi
LadyDomi
  15 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja polecam rowniez egzorcyzm w wykonaniu Hopkinsa

Uwielbiam ten film :)

JFC
JFC: W następnej części Jack będzie walczył o statek z jakąś brodatką piratką bez oka, która okaże się jego matką, a Bloom zostanie gejem...

Niczym moda na sukces ;o

Pułapka - ciekawy. Aczkolwiek ta dziewczynka trochę mnie irytowała w tym filmie. Ale to tylko moje zdanie ^^
Giganci ze stali - początek tak średniawo mi podszedł, ale później już było coraz lepiej :)
Bunkier - w tym filmie prawda zostaje pokazana na samym końcu. Ciekawy, bo w sumie przez cały film nie wiadomo co się w końcu stało.
pucici
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 1
pucici
  15 января 2012

scherlock holmes . teraz czs na druga czesc