Basia
Basia
  6 апреля 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Gothiclady
Gothiclady
  13 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Miałem iść, ale wybrałem opcję kręgle.

w sumie też bym wybrała... boję się to obejrzeć :D

JFC
JFC: Stawiasz?

nie wiem jak to odebrać :D
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  13 января 2012
Gothiclady
Gothiclady: w sumie też bym wybrała... boję się to obejrzeć :D

Co w tym strasznego?
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 января 2012

Moj brat niedzwiedz :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  13 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak dobre a jak?

Moglbys zmienic forme. Bo to co dla ciebie jest dobre, dla kogos innego wcale nie musi dobrym byc. W swoich wypowiedziach natomiast niejednokrotnie insynuujesz ze ty jestes wyznacznikiem tego co dobre sugerujac tym samym to, ze jesli ktos ma inny gust np. filmowy to ten gust jest wypaczony.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  13 января 2012
Śmiertelne zauroczenie- nic w tym z dramatu i thrillera jak dla mnie, po początku spodziewałam się czegoś lepszego.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
explorator666
explorator666
  13 января 2012

bardzo fajny jak na film z lat 80. choć z czasem pewne momenty przynudzają i lekka przesada z muzyką:P
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  13 января 2012

zapowiada się że dziś pod browara obejrzę po raz setny Zieloną Milę bo dają w tv

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

explorator666
explorator666
  13 января 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: zapowiada się że dziś pod browara obejrzę po raz setny Zieloną Milę bo dają w tv

a ja Misia :mrgreen:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  13 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja Misia

też nad tym myślałem :D
pewnie w przerwach spojrzę bo Zielona Mila na TVNie będzie trwała 5 godzin :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

kuba92762
kuba92762
  13 января 2012

Film jest o dziwo rewelacyjny, pierwszy raz Craig mi nie przeszkadzał w filmie, co prawda zmienili może kilka wątków, inaczej nieco ukazali Haralda czy zbyt delikatnie Lisbeth, ale bliżej tej amerykańskiej do książki niż Noomi.

http://www.filmweb.pl/film/Dziewczyna+z+tatua%C5%BCem-2011-565637/discussion/Bezrefleksyjne+podniecenie+szwedzk%C4%85+wersj%C4%85+-+WTF,1816513 i link jak ktoś nie czytał książki, a uważa szwedzka szmirę(poza rola Lisbeth) za świetna.

Amerykańska wbrew pozorom wygrała i to o wiele ze szwedzką:)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  14 января 2012

cały 2 sezon Dwóch i pół

plus

co za geniusz ustawił temat na czacie
" Piątek trzynastego nadchodzi Michael Myers" ?
:lol:
odbieram prawa z miejsca

...Ignorance is bliss...
massacre
massacre
  14 января 2012
RexMundi
RexMundi: " Piątek trzynastego nadchodzi Michael Myers"

:rotfl:

Gothiclady
Gothiclady
  14 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i link jak ktoś nie czytał książki, a uważa szwedzka szmirę(poza rola Lisbeth) za świetna.

no chyba masz udar mózgu.

RexMundi
RexMundi: co za geniusz ustawił temat na czacie " Piątek trzynastego nadchodzi Michael Myers" ?

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuahahahahahahahahhaaha spałam :D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: zapowiada się że dziś pod browara obejrzę po raz setny Zieloną Milę bo dają w tv

standardowo ryczałam jak głupia :)
Olmiach
Olmiach
  14 января 2012

Dla fanów mocnych filmów:
http://www.filmweb.pl/film/Mieszka%C5%84cy+Ziemi-2005-182434

http://www.filmweb.pl/film/Kokainowi+kowboje-2006-274455 - lagodniejszy i łatwiejszy w odbiorze ^^

kuba92762
kuba92762
  14 января 2012
Gothiclady
Gothiclady: no chyba masz udar mózgu.

Chociaż nie uważam czegoś co nie trzyma się kupy w ogóle za mistrzostwo świata bo na fb ma dobrą notę.