Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 96 z 377
No niby było. Ale to chyba się tyczy tylko tej bazowej historii. Rodzinka z filmu raczej nie istniała, a najmniejsza z nich nie gadała z duchem zabitej przed laty Dżudi.

massacre: W sumie to sie mile zaskoczylam. Liczylam na kolejny film o uprowadzonej coreczce przez jakis gangsterow wymuszajacych okup od rodzicow. Cos jednak nowego :)
Ną, nawet fajny. Ale może mi się tak wydaje, bo oglądałem go w samochodzie na wpół śpiąc. :D
...
Konto usunięte: Gothika - ten film znowu bardzo mi się spodobał. Ale jeśli patrzeć na niego jako na horror to słaby.
No co Ty, nie strachałaś jak przychodziła dziewczynka?

Konto usunięte: Zgadzam się. Ja gdzieś przeczytałam, że to coś w stylu 'Kac Vegas' no to myślałam, że będzie ciekawe. Gdzie ktoś podobieństwo do Kac Vegas zobaczył to ja nie wiem. Najgorsza była scena jak te sukienki przymierzały i... fu! :X
Reklamowali nawet ten film jako "Kac Vegas" dla kobiet... nie wiem jakich kobiet, bo mnie to totalnie nie zainteresowalo... Rzucaja w tym filmie stereotypami o kobietach jak miesem... i albo nie jestem typowa baba, albo ze mna cos nie tak...
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ostatnio oglądam płyty z filmami, tylko i wyłącznie z nudy, dlatego takie badziewia:
Wyznania zakupoholiczki
Kochanie jestem w ciąży
Moja wielka grecka wycieczka
Męsko-damska rzecz
Komodo kontra kobra
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
JFC: Ale to chyba się tyczy tylko tej bazowej historii. Rodzinka z filmu raczej nie istniała, a najmniejsza z nich nie gadała z duchem zabitej przed laty Dżudi.
Cos tam jednak bylo
http://www.amityvillemurders.com/
http://www.prairieghosts.com/amityville.html
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Mylę się?
Taaaa :D Szczególnie jak tamtą lekarkę zaczęła miotać po izolatce xDDD jest moc!
No to dobrze mi się kojarzyło :D Co nie zmienia faktu, że film i tak jest do bani.
W skrócie.. tylko morderstwo pod koniec było prawdziwe. : >
Reszta to tylko zawiłości i jego jakieś wyobrażenia które idzie zrozumieć gdy się obejrzy film trzy razy i to pod rząd. : >
Po drugim obejrzeniu dostrzega się już takie pierdoły jak specjalna zmiana ciuchów. Kolory paznokci Renee..
Konto usunięte: Antychryst - jaki to jest głupi film, o matkooo! Nie wiem, nie zrozumiałam, czy ta babeczka była opętana czy głupia czy jaka? A na końcu to stado kobiet co przyszło to też nie wiem do czego. Niby na filmwebie jest coś o czarownicach, no ale... ;x
:OOOOOOOOOOOOOOOOOO
dla mnie ten film to mistrzostwo świata :)
Konto usunięte: Dziecko Rosmery - wytrzymałam chyba 50 minut i stwierdziłam, że drugie tyle tego nie przemęczę.
też genialny :)
a tu się zgadzam :)