Basia
Basia
  6 апреля 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

JFC
JFC
  9 января 2012
massacre
massacre: a to nie byl film oparty na prawdziwych wydarzeniach?

No niby było. Ale to chyba się tyczy tylko tej bazowej historii. Rodzinka z filmu raczej nie istniała, a najmniejsza z nich nie gadała z duchem zabitej przed laty Dżudi. :ninja:

massacre
massacre: W sumie to sie mile zaskoczylam. Liczylam na kolejny film o uprowadzonej coreczce przez jakis gangsterow wymuszajacych okup od rodzicow. Cos jednak nowego :)

Ną, nawet fajny. Ale może mi się tak wydaje, bo oglądałem go w samochodzie na wpół śpiąc. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Antychryst - jaki to jest głupi film, o matkooo!

...

Konto usunięte
Konto usunięte: Gothika - ten film znowu bardzo mi się spodobał. Ale jeśli patrzeć na niego jako na horror to słaby.

No co Ty, nie strachałaś jak przychodziła dziewczynka? :lol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zgadzam się. Ja gdzieś przeczytałam, że to coś w stylu 'Kac Vegas' no to myślałam, że będzie ciekawe. Gdzie ktoś podobieństwo do Kac Vegas zobaczył to ja nie wiem. Najgorsza była scena jak te sukienki przymierzały i... fu! :X

Reklamowali nawet ten film jako "Kac Vegas" dla kobiet... nie wiem jakich kobiet, bo mnie to totalnie nie zainteresowalo... Rzucaja w tym filmie stereotypami o kobietach jak miesem... i albo nie jestem typowa baba, albo ze mna cos nie tak...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  9 января 2012

Ostatnio oglądam płyty z filmami, tylko i wyłącznie z nudy, dlatego takie badziewia:
Wyznania zakupoholiczki
Kochanie jestem w ciąży
Moja wielka grecka wycieczka
Męsko-damska rzecz
Komodo kontra kobra

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 января 2012
JFC
JFC: Ale to chyba się tyczy tylko tej bazowej historii. Rodzinka z filmu raczej nie istniała, a najmniejsza z nich nie gadała z duchem zabitej przed laty Dżudi.

Cos tam jednak bylo
http://www.amityvillemurders.com/

http://www.prairieghosts.com/amityville.html

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

LadyDomi
LadyDomi
  9 января 2012
JFC
JFC: ...

Mylę się?

JFC
JFC: No co Ty, nie strachałaś jak przychodziła dziewczynka?

Taaaa :D Szczególnie jak tamtą lekarkę zaczęła miotać po izolatce xDDD jest moc!

massacre
massacre: Reklamowali nawet ten film jako "Kac Vegas" dla kobiet...

No to dobrze mi się kojarzyło :D Co nie zmienia faktu, że film i tak jest do bani.
JFC
JFC
  9 января 2012
Kynodontas Film o życiu dziwnej rodzinki, odciętej od świata. Ciekawy i ryje banie.
Kameleon
Kameleon
  9 января 2012
JFC
JFC:

Kinomaniak ? :|
JFC
JFC
  9 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kinomaniak ? :|

No trochę się tego ogląda.

Doom Nawet nie wiedziałem, że zrobili taki film. Końcówka fajnie zrobiona, jak FPS, ale ogólnie film średni.
SummerSale
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
SummerSale
  9 января 2012
JFC
JFC: Ogarnął to ktoś tak do końca, bo mnie się chyba jednak nie udało.

W skrócie.. tylko morderstwo pod koniec było prawdziwe. : >
Reszta to tylko zawiłości i jego jakieś wyobrażenia które idzie zrozumieć gdy się obejrzy film trzy razy i to pod rząd. : >
Po drugim obejrzeniu dostrzega się już takie pierdoły jak specjalna zmiana ciuchów. Kolory paznokci Renee..
JFC
JFC
  9 января 2012
SummerSale
SummerSale: tylko morderstwo pod koniec było prawdziwe. : >

To akurat ogarnąłem. :P
Gutek909
Gutek909
  10 января 2012

Sztos. Obejrzałem by sobie przypomnieć przed dwójką.

tylko znając życie dwójka bd o wiele gorsza.

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  10 января 2012
massacre
massacre: Cos jednak nowego :) Podobal mi sie.

Podbijam :rock:
JFC
JFC
  10 января 2012
Take Me Home Tonight
Z lekka przewidywalny wątek romantyczny, ale i tak fajny film.
Gothiclady
Gothiclady
  10 января 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Antychryst - jaki to jest głupi film, o matkooo! Nie wiem, nie zrozumiałam, czy ta babeczka była opętana czy głupia czy jaka? A na końcu to stado kobiet co przyszło to też nie wiem do czego. Niby na filmwebie jest coś o czarownicach, no ale... ;x

:OOOOOOOOOOOOOOOOOO

dla mnie ten film to mistrzostwo świata :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Dziecko Rosmery - wytrzymałam chyba 50 minut i stwierdziłam, że drugie tyle tego nie przemęczę.

też genialny :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Pianiasta - co tu dużo mówić. Polański odwalił dobrą robotę ^^

a tu się zgadzam :)
explorator666
explorator666
  10 января 2012
JFC
JFC: Kynodontas Film o życiu dziwnej rodzinki, odciętej od świata. Ciekawy i ryje banie.

musze go obejrzeć!!:mrgreen: