Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 95 z 377
Retreat z ubiegłego roku. Dobry, pod koniec kilka niezłych zwrotów akcji. Przy okazji jedna z bardziej irytujących (przez swoje zachowanie) postaci w filmach. Pod koniec wkurzała mnie prawie tak jak ta psychiczna baba z "Mgły".
Amityville Fajna historyjka, ale czemu zawsze w piwnicy musi być dawne cmentarzystko albo coś w tym stylu, a mała dziewczynka-duch musi się zakolegować z dziewczynką nieduchem. 

JFC: Amityville Fajna historyjka, ale czemu zawsze w piwnicy musi być dawne cmentarzystko albo coś w tym stylu, a mała dziewczynka-duch musi się zakolegować z dziewczynką nieduchem.
a to nie byl film oparty na prawdziwych wydarzeniach?
Ja obejrzalam:

W sumie to sie mile zaskoczylam. Liczylam na kolejny film o uprowadzonej coreczce przez jakis gangsterow wymuszajacych okup od rodzicow. Cos jednak nowego :) Podobal mi sie.
i:

Prawie porazka. Prawie, bo bylo pare scen, na ktorych sie smialam. Pomysl dobry, ale wg mnie spiedolony. Film przewazajaco nudny i usypiajacy. Ledwo dotrwalam do konca.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

takie sobie - można obejrzeć ale chyba nie wgniata w fotel
====

po raz enty - podoba mi się i jest dość zabawny
jedna z fajniejszych komedii ostatnich czasów jak dla mnie
plus śliczna Alice Gryczyn

====
oglądam wszystko - później oceniam
fakt słaby - wole klimat lat 80
e tam ;p
Ja i tak oglądam to co dostane a ne co wybiore ;p
podbijam dwa razy
...Ignorance is bliss...
Konto usunięte: Szkoda go trochę, ale też nie zachował się fair na początku. Niby głupota, ale nie okazał im szacunku.
No tak, ale mogli dać mu spokój po tym jak kazali mu zjeść tą pastę. I wtedy być może byłoby zupełnie inne zakończenie. No ale cóż...
Antychryst - jaki to jest głupi film, o matkooo! Nie wiem, nie zrozumiałam, czy ta babeczka była opętana czy głupia czy jaka? A na końcu to stado kobiet co przyszło to też nie wiem do czego. Niby na filmwebie jest coś o czarownicach, no ale... ;x
Dziecko Rosmery - wytrzymałam chyba 50 minut i stwierdziłam, że drugie tyle tego nie przemęczę.
Gothika - ten film znowu bardzo mi się spodobał. Ale jeśli patrzeć na niego jako na horror to słaby.
Pianiasta - co tu dużo mówić. Polański odwalił dobrą robotę ^^
massacre: Prawie porazka. Prawie, bo bylo pare scen, na ktorych sie smialam. Pomysl dobry, ale wg mnie spiedolony. Film przewazajaco nudny i usypiajacy. Ledwo dotrwalam do konca.
Zgadzam się. Ja gdzieś przeczytałam, że to coś w stylu 'Kac Vegas' no to myślałam, że będzie ciekawe. Gdzie ktoś podobieństwo do Kac Vegas zobaczył to ja nie wiem. Najgorsza była scena jak te sukienki przymierzały i... fu! :X